.

.

tirsdag den 13. januar 2015

Top 10 Tirsdag - Bøger jeg ikke nåede


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er romaner fra 2014, som jeg ville læse men ikke nåede. Jeg har valgt at ændre emnet lidt, så det generelt er bøger, jeg havde planlagt at læse, men som jeg ikke nåede. Jeg laver ofte læsemål i mit hoved, og i 2014 nåede jeg slet ikke alle de ting, jeg havde sat mig for. Det var primært genlæsninger, jeg ville nå, men det fremgår jo af listen ;)

 1. At genlæse Twilight-serien. Det er lang tid siden, at jeg har læst serien, og jeg havde virkelig regnet med, at jeg nåede den i 2014! Det ville have været en glædelig genlæsning, men det kan være, jeg når dem i 2015.
 2. At læse en klassiker. Jeg vil så gerne ind i klassiker-verdenen, og 2014 blev heller ikke året for det :/
 3. At læse en Jane Austen bog. Jane Austen er en forfatter, som mange snakker fortryllende om. Og jeg vil så gerne kunne lide hendes bøger, men en del af mig er også så bange for at læse hendes værker i tilfælde af, at jeg ikke kan lide dem: Så bange, at jeg heller ikke fik læst noget af hende i 2014.
 4. At genlæse Skammer-serien. Filmen udkommer i marts i år! Netop derfor vil jeg enormt gerne læse bøgerne igen, så jeg er helt up to date!
 5. At genlæse Beautiful Dead-serien. Jeg kan huske denne serie som én, jeg slugte på ingen tid! Den var spændende, kærlig og varmede mit twilight-elsker-hjerte! Den skal helt klart genlæses.
 6. At læse alle bøger, der er ulæste på min kindle. Ha. hahahaha. Jeg har ingen kommentarer...
 7. At læse Winnie The Pooh. Jeg troede, at det var den klassiker, jeg skulle læse i 2014. Men jeg har bestemt mig for at det bliver i år, at jeg får et venskab med den søde og kærlige plysbjørn!
 8. At læse en julebog i december. Jeg ville i år have læst Let it Snow af John Green... Det skete så ikke, fordi jeg fik fuldtidsarbejde i december i en boghandel (WIN!!), men i år vil jeg så gerne nå en julebog eller to!
 9. At læse alle anmeldereksemplarer på hylderne. Igen: ingen kommentarer: So many books, so little time!
 10. At genlæse Døde piger lyver ikke. Jeg har så længe haft lyst til at genlæse denne bog, men det kommer til at ske her i 2015! Og jeg glæder mig!

Hvilke bøger troede I, at I ville nå? Skal de nås i år i stedet?

2 kommentarer:

 1. Jeg nåede hverken at læse Jane Austen eller Harry Potter, hvilket jo så bliver i år!
  Derudover vil jeg virkelig gerne også genlæse Twilight-serien! Det må næsten også blive i år! Og så skal Skammer-serien og Hunger Games-serien genlæses inden filmene kommer. Det var planen, at jeg ville gøre det i '14, men jeg nåede aldrig at købe bøgerne. De blev dog mine i december, så det ville jeg elske at nå!

  Ih.. Jeg får faktisk lidt læse-stress, når jeg lister det sådan op her! :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan havde jeg det også! Man taber virkelig pusten!

   Slet