.

.

lørdag den 31. januar 2015

Månedlig opsummering:
Dette var januar for mig: Januar har været en måned i overgangenes tegn. Grundet studiet er januar en måned med et farvel og på gensyn. Jeg har afsluttet 5.semester på min uddannelse og sagt farvel til de nyuddannede socialdiakoner. Nu står jeg tilbage med sommerfugle og angst i maven over, at det om 1 år er mig, der er færdiguddannet. Januar har budt på forbesøg på det nye praktiksted, hvor jeg skal være det næste halve år, og derfor går jeg nu rundt i en glædesrus over den nye hverdag, jeg snart bliver en del af.
Januar var den måned, hvor jeg fik købt min smukke brudekjole! Det er nu for alvor gået op for mig, at jeg skal giftes. Jeg får endelig min prins, sådan rigtigt, og jeg kan slet ikke stoppe med at smile, når jeg tænker på det.
Læsemæssigt blev januar måneden, hvor jeg satte et nyt mål for læsning: Jeg har sagt, at jeg vil nå at læse 40 bøger i 2015; Et tal, der aldrig har været så højt før. Derudover har jeg for første gang sat mit konkrete læsemål, som jeg glæder mig til at se, om jeg nogensinde når... Bøger har der ikke rigtigt været tid til i januar. Skolen har fyldt meget, og den kommende praktik har krævet forberedelser.

I januar læste jeg: 4 bøger. Det er en god måde at starte det nye år på, og jeg har været heldig med mine læseoplevelser i denne måned. 

Januars bedste bog: Januars bedste bog var en vidunderlig genlæsning, som jeg har udskudt i alt for lang tid, fordi jeg virkelig ville have tiden til at nyde den: Det var "Døde piger lyver ikke" af Jay Asher. Det er en bog, jeg elsker så højt, og det er nok en af de bedste ungdomsbøger, jeg nogensinde har læst. 
Hvis nu at denne ikke måtte komme på listen, så falder valget på "Den kulsorte protokol" af John Stephens. Det var den sidste bog i en smuk trilogi, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med seriens afsluttende kapitel!

I januar købte/fik jeg disse bøger: Efter en december, hvor der blev brugt alt for mange penge på bøger, har jeg i januar ikke købt nogle. Jeg har fået 3 fysiske bøger til anmeldelse, "købt" 2 gratis bøger til min kindle og fået 2 elektronisk til anmeldelse. Ergo har jeg i januar fået/købt 7 nye bøger.

Januars mest skuffende bog: "Den 5.bølge" af Rick Yancey. Jeg synes, at langt det meste af bogen var utroligt spændende: Men desværre var der alt for mange actionsekvenser, der fyldte alt for meget og virkede enormt rodede. Øv, øv!

Hvad byder den kommende måned på?: Februar kommer til at byde på en helt ny hverdag! Jeg starter som socialpædagog i 1.A på mit nye praktiksted, hvor jeg skal være i et halv tår. Det betyder 40 minutter i bus hver vej, og jeg glæder mig enormt til al den læsetid, jeg vil have der.
Februar byder på det længe ventede psykologforløb, som jeg virkelig har higet efter at komme i gang med: Så derfor bliver februar en måned med et helt nyt liv, som jeg håber byder på det bedste for mig.
Bøgerne i februar bliver varme. Jeg trænger til at læse hjertevarme fortællinger, og derfor bliver det sikkert en blanding af børnebøger og kærlighedsromaner. Det er i hvert fald bøger som disse, jeg håber at komme igennem i løbet af måneden.
Hvordan har jeres januar været? Nåede I de bøger, I ville? Har I styr på det kommende års læsemål?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar