.

.

tirsdag den 9. december 2014

Top 10 Tirsdag - Nye bekendtskaber!

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er forfattere, som jeg læste for første gang i 2014. I år har jeg fået læst en masse bøger, og mange af dem var af forfattere, jeg aldrig havde hørt om. Langt de fleste er fantastiske bekendtskaber, som jeg glæder mig til at læse endnu mere af :)

 1. Nanna Foss. Nanna Foss har helt klart været årets glædelige overraskelse! Jeg var ellevild med hendes debutroman, og jeg glæder mig så meget til fortsættelsen i 2015.
 2. James Dashner. Maze Runner var en bog, som jeg var virkelig begejstret for! Historien og hans måde at skrive på var fængslende, og derfor glæder jeg mig til at læse mere!
 3. Sarah Engell. Sarah Engell har nok skrevet en af de bedste bøger, jeg har læst i år! 21 måder at dø var virkelig rørende, fængende og ikke mindst virkelig realistisk. Hende glæder jeg mig til at læse mere af!
 4. James Frey. End Game var en så intens læseoplevelse, at jeg slet ikke kan vente på fortsættelsen!
 5. Anna Gavalda. Billie var en lille, sød kærlighedsfortælling, jeg slet ikke ville have været foruden! Jeg håber inderligt, at hendes andre bøger er lige så smukke!
 6. Sally Green. Half Bad var en bog, jeg havde set så meget frem til at læse, og den var også mega god! Fortsættelsen kommer næste år, og den glæder jeg mig til!
 7. Alyson Nöel. Jeg er en af de få, der ikke har læst Evermore serien, men i stedet er jeg startet med Zoes Ekko. En smuk og sørgelig fortælling om at miste.
 8. Veronica Roth. Dette bekendtskab startede så godt og sluttede så skidt. Øv! Jeg elskede den første bog i Divergent-serien, og resten var bare den største skuffelse i år!
 9. Nicole Boyle Rødtnes. I løbet af 2014 har jeg læst en masse bøger af Nicole Boyle Rødtnes, og især Elverskud-trilogien var jeg begejstret for :D
 10. Terri Terry. Jeg har indtil nu kun læst den første bog i Slettet-trilogien, men jeg skal helt klart læse de sidste også!
Hvilke forfattere har I stiftet bekendtskab med i år? Var det glædelige nyheder eller en stor skuffelse?


3 kommentarer:

 1. Hvis du var skuffet over de sidste i divergent serien, så bare vent til du læse de næste i maze runner serien.... Nøj, hvor var jeg skuffet.
  De sidste i Slettet- triologien har samme standard som den første

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor jeg håber at vi ikke bliver enige i Maze runner! Jeg elsker den første bog!!!

   Slet
 2. Den var nemlig helt fantastisk... Og så går det desværre ned ad bakke :(

  SvarSlet