.

.

onsdag den 24. december 2014

Top 10 Tirsdag - My wishlist for Santa

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, som meget gerne må ligge under træet d.24.! Jeg har virkelig kigget på mange smukker bøger op til jul, og jeg har lavet en liste over dem, som jeg virkelig gerne vil eje, og som måske er lidt for dyre at købe på SU. Jeg plejer at give mig selv en smuk bog efter en eksamen, bestået praktik eller lignende, men jeg håber også, at andre vil belønne mig med smukke og yndige bøger til jul.

  1. Wicked/Son of A Witch af Greogry Maguire (Barnes & Nobles Leatherbound classics). Jeg har netop købt en udgave af Wicked med fine, grønne sider, men denne udgave er jo fantastisk smuk! Jeg kan slet ikke komme mig over den, og den MÅ jeg bare eje!
  2. The Chronicles of Narnia af CS Lewis (Barnes & Nobles Leatherbound classics). Jeg har udgaven på dansk, men jeg ønsker mig den bedstemt også på engelsk. Denne forside og de små detaljer er så yndige, og det er helt klart min drømmeudgave.
  3. To Kill A Mockingbird af Harper Lee (Barnes & Nobles Leatherbound classics). Jeg vil så gerne læse denne bog, og den vil kun blive bedre af at sidde med Barnes and Nobles udgaven, når jeg skal læse den. Jeg elsker designet og detaljerne på den, og det er virkelig det, Barnes and Nobles gør så godt!
  4. Little women af Louisa May Alcott (Folio Society). Jeg har længe gået og ledt efter den helt rigtige udgave af denne bog, og jeg har forelsket mig i Folio Society og deres bøger! Alle kommer i Slip-cases, og især denne er så yndig og passer med garanti til den søde historie, jeg ikke kan vente med at stifte bekendtskab med!
  5. Peter Pan and Wendy af JM Barrie (Folio Society). Et af mine mål for næste år er at læse eventyret på Peter Pan. Jeg har altid elsket Disneys filmudgave, og nu vi jeg også udvide universet og læse den højtelskede børnebog. Der er ingen tvivl om, at det er Folio Societys udgave, jeg vil sidde med, når dette skal ske! Detaljerne og den vidunderlige forside har overbevist mig!
  6. The Princess Bride af William Goldman (Folio Society). Filmen fik mig til at græde og grine, og jeg har ikke kunnet finde bogen på andre sprog end fransk, hvis jeg ville have en smuk udgave. Endelig er den fundet, og den skal jeg have købt!
  7. Winnie the Pooh af AA Milne. En indrømmelse i mit liv må nok være, at jeg først så Peter Plys for 2 uger siden. Og jeg elskede den! Den er nok en af de bedste Disney film nogensinde, og alle dyrene er så hjertevarme og lattermilde. Jeg går nu og forsøger at finde en smuk udgave af historien, som er den værdig. Det er svært, så har I gode bud, så send dem endelig!!
  8. A Christmas Carol af Charles Dickens (Clothbound classics). Jeg har set denne fortælling i alle afskygninger: Disney, muppets og animationsfilm. Nu må det være på tide at læse den, og jeg vil så gerne læse den i Clothbound Classics udgaven, for den er så yndig med fine snefnug på forsiden, der kalder til ægte julestemning!
  9. Thin af Lauren Greenfield. Jeg tror, at THIN er den dokumentar, jeg har set allerflest gange. Den rammer mig lige meget hver gang, og da jeg opdagede, at Lauren derfra havde skrevet en bog om sin historie, skrev jeg den øverst på ønskesedlen med det samme!
  10. Fangirl af Rainbow Rowell. Jeg har ganske vist lånt den af en veninde, men jeg vil så gerne eje den selv! Der er så mange, der har rost den, og jeg glæder mig til at se, om jeg vil elske den lige så meget :)

Hvad med jer? Hvilke bøger ønsker I jer til jul? Og har I allerede købt en juegave eller 2 til jer selv?
Det indrømmer jeg gerne, at jeg har ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar