.

.

tirsdag den 2. december 2014

Top 10 Tirsdag - Bøger i 2015

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er de bøger, jeg glæder mig allermest til i 2015. Jeg skal være ærlig at indrømme, at jeg ikke er typen, der sætter mig og tjekker, hvornår bøger udkommer. Når jeg har fundet en serie eller en forfatter, jeg er glad for, tjekker jeg lidt op på, hvad de ellers har lavet, og så opdager jeg pludselig, at de har udgivet noget nyt. Derfor har jeg nu for første gang researchet lidt på nettet og lavet en lille liste :D Det er måske ikke bøger, jeg får læst, men jeg vil lige gøre opmærksom på, at de er der ;)


 1. Red Queen af Victoria Aveyard. Jeg har aldrig hørt om bogen, men jeg synes, at forsiden er smadderfed! Den lyder som en rigtig god fantasybog :)
 2. P.S I still love you af Jenny Han. Nu er jeg en af de få mennesker, der aldrig har læst P.S. I love you, men hvis jeg havde, ville jeg bestemt glæde mig til denne fortsættelse :)
 3. Mazerunner 2+3 af James Dashner. Jeg ved godt, at bøgerne ER udkommet på engelsk, men jeg glæder mig rigtig meget til at læse de sidste 2 på dansk. Bog 1 var jeg enormt begejstret for, så jeg glæder mig til at se, hvor historien skal hen nu!
 4. Endnu en Kathrine af John Green. Jeg glæder mig SÅ meget til denne John Green bog! Det er en bog, som rigtig mange har anbefalet, og det har bestemt ikke gjort mine forventninger mindre. 
 5. Frostfire af Amanda Hocking. Endnu en bog, hvor forsiden bare ser fantastisk ud! Den lyder som om, at den er fyldt med spænding og magi!
 6. Half Wild af Sally Green. Jeg var positivt overrasket for den første bog, og da jeg så, at fortsættelsen kommer her til næste år, blev jeg ellevild :D 

Jeg kan simpelthen ikke komme på flere bøger, det er som sagt ikke min stærke side at finde ud af, hvordan og hvorledes ude i bogverdenen ;)

Hvad med jer? Hvilke bøger glæder I jer mega meget til? Nye fortsættelser eller en helt ny serie/bog? Hvad vil I anbefale til andre at holde øje med i 2015 :)?

2 kommentarer:

 1. P.S. I still love you er ikke en fortsættelse til P.S. I love you (desværre!), men en fortsættelse til To all the boys I loved before :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det fandt jeg også ud af ;) men en fortsættelse er det da xD

   Slet