.

.

torsdag den 25. december 2014

(Video) Christmas Bookhaul!

Hej alle sammen!
Jeg håber, I havde en super dejlig juleaften. Det er sjovt, hvordan roen sænker sig over alle efter den 24.
Efter julestress, gaveindkøb og madlavning, er der endelig ved at falde ro i de små hjem. Der er ikke kø ved butikkerne, og det virker som om, at alle nu kan trække vejret meget mere roligt.
Det er så sjovt at se det hvert år, men den befrielse, som alle oplever nu, er også så skøn og hjertevarm. Herhjemme går alle lidt i deres egen verden. Vi kigger på vores gaver og smiler hjertevarmt, fordi vi tænker tilbage på en aften med kærlighed og glæde. Jeg har selv været i kirke og synge til årets sidste julegudstjeneste, og jeg har også nået at lave en lille video til jer.

  
Jeg har længe villet bruge videoer i nogle indlæg, og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at få det gjort!
I år har jeg fået sindssygt mange bøger i julegave, og jeg har slet ikke kunnet vente med at vise dem til jer. Der er så mange smukke i mellem, og derfor tænkte jeg, at det nok var lettere at lave en video!

Har I haft en fantastisk jul? Lå der bøger under træet, som I har gået og drømt om at eje?


10 kommentarer:

 1. Sikke mange fine bøger. Jeg er helt vild med din Ovid bog, og har selv haft kigget på længe efterhånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare så fin!! Jeg glæder mig til at læse i den :D

   Slet
 2. Åh en fin video og nogle herlige bøger! :D (og nogle fantastisk flotte perler!)

  Jeg har selv fået "The Art of Brave" og "Harry Potter: The Creature Vault", som jeg er utroligt glad for! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Creature volt må du enormt gerne fortælle lidt om!! Jeg har ikke forstået hvad det er gor en bog endnu??

   Slet
 3. Åh en fin video. Og sikke mange, skønne, fine bøger, du har fået! Åh altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød!!
   Jeg er så lykkelig over de mange nye skønheder :)!

   Slet
 4. Dejligt med nye bøger :) jeg selv fik også lidt firkantede paker. Der gemte sig en lækker dickens-bog og to valhalla-samlinger under træet til mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh de skønne samlinger!! Dem vil jeg så gerne have fingrene i :D Peter Madsen er fantastisk!

   Slet
 5. Hvor har du virkelig fået mange skønne bøger i julegave. Jeg har især lige forelsket mig fuldstændig i den udgave af Peter Plys. Den ser jo SÅ smuk ud! Hvor er den fra? Den kunne nemlig godt komme til at få en plads på en af mine fremtidige ønskesedler ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mark har købt den på Bookdepository og den kommer frem hvis du søger på winnie the pooh :D
   Den er så fin!!!

   Slet