.

.

tirsdag den 25. november 2014

Top 10 Tirsdag - Min vinter TRliste

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er min vinter to-read liste. Jeg laver aldrig lister på den måde, men jeg er begyndt at sortere mine bøger på goodreads. I vintermånederne vil jeg give den en ordentlig skalle med de mange anmeldereksemplarer, der står på hylderne, og heldigvis er der mange af de bøger, som jeg også glæder mig enormt til!

 1. Let it snow af John Green mf. Jeg har netop modtaget denne fine bog, og den passer perfekt til jul og snevejr! Denne bog vil jeg gemme til min juleferie, hvor der er tid til at gemme sig i sofaen med te og juleromancer.
 2. Nattens Sanger-serien af Christina Bonde. Jeg har haft serien stående på hylden siden september, og jeg håber virkelig at kunne nå den i vintermånederne! Det er i hvert fald nogle bøger, jeg glæder mig rigtig meget til at læse!
 3. Caldera-serien af Mette Laursen. Det er nok en af de serier, jeg har hørt allermest om i år! Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at se, om jeg er lige så begejstret som alle andre.
 4. Liget i Horsekæret af Poul Arnedal. I vintermånederne skal der læses krimier! Når solen går ned og mørket kommer krybende, trænger jeg til uhyggelige og nervepirrende fortællinger!
 5.  Unremembered: Uden minder af Jessica Brody. Mange andre bogbloggere har allerede læst denne bog og har været virkelig positive! Derfor håber jeg at nå til den her i vintermånederne: Nu må det være tid ;)
 6. Den kulsorte protokol af John Stephens. Fantasy er bare magisk, og det samme er vinter for mig! Derfor glæder jeg mig så meget til den sidste bog i denne fantastiske serie. Dog bliver det også en anelse vemodigt.
 7. Samlerne af Michael Kamp. En vaske-ægte gyser, som jeg glæder mig rigtig meget til! Den lyder virkelig skræmmende og som en bog, jeg ikke tør åbne, mens jeg er alene hjemme ;)
 8. Mig før dig af Jojo Moyes. Kærlighed og vinter er bare skønt. Derfor skal jeg også i vintermånederne stifte bekendtskab med Jojo Moyes. Og jeg vil starte med denne bog, som nærmest alle i min omgangskreds er blevet dybt berørt af!
 9. En plus en af Jojo Moyes. ...og når jeg har læst mig før dig, vil jeg læse denne! Især efter at have mødt Moyes og hørt hendes tanker om denne bog, glæder jeg mig helt vildt til at læse den og se, om jeg bliver lige så fortryllet, som hun ønsker :)
 10. I hunt killers af Barry Lyga. Bogen fik jeg tilsendt sammen med Maze Runner, og jeg har længe kigget på den men ikke fundet det rigtige tidspunkt til at få læst den. Jeg tror, at vintermånederne er de helt rigtige!

Hvad med jer? Hvilke bøger planlægger I at læse i vinter? Har I en vinter-tradition, når det kommer til bøger? 

2 kommentarer:

 1. Åh glæd dig, glæd dig, glæd dig til "Mig før dig". Den er helt suveræn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så spændt på at lære Jojo Moyes at kende!!!

   Slet