.

.

tirsdag den 21. oktober 2014

Top 10 Tirsdag - Nye bogserier!


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bogserier, som jeg glæder mig til at læse. Jeg er typen, der er helt vild med bogserier. Desværre gør det også, at jeg tit og ofte får startet på en masse, og jeg må ærligt indrømme, at jeg nogle gange går død eller faktisk helt glemmer at holde mig opdateret på dem.
Det er blevet langt bedre, og efteråret og vinteren kommer til at byde på en masse nye bekendtskaber for mit vedkommende! 1. Endgame af James Frey. Endgame opdagede jeg tilfældigvis, og handlingsresumeet fangede mig så hurtigt. Jeg kunne slet ikke vente med at læse denne bog, og jeg glæder mig rigtig meget til at se, om den lever op til mine forventinger.
 2. Nattens Sanger af Christina Bonde. Bøgerne er blevet anmeldt af nærmest alle de store bogbloggere, og jeg er så glad for fantasy. Den lyder spændende, og efter møde med forfatteren til bogbloggertræf, har jeg bestemt ikke fået mindre lyst til at læse denne trilogi!
 3. Caldera af Mette Bundgaard Laursen. Serien har længe stået på min hylde, og netop derfor glæder jeg mig rigtig meget til at læse den. Forsiden ser lovende og spændende ud, og mange har rost dem!
 4. Unremembered af Jessica Brody. Unremembered er blevet beskrevet som en glædelig og positiv overraskelse blandt mange; Og jeg håber, at det også er sådan for mig!
 5. Cormoran Strike af Robert Gailbraith/JK Rowling. Alt, hvad Rowling udgiver, skal læses. Krimier er virkelig en genre, som jeg elsker, og jeg glæder mig meget til at se, om hun er den dygtige krimiforfatterinde, som alle beskriver.
 6. Beautiful Creatures af Kami Garcia. Jeg så faktisk filmens trailer som det første, og idéen så rigtig spændende ud! Derfor håber jeg, at bogen fanger mig lige så meget som traileren gjorde.
 7. Pivot Point af Kasie West. Jeg ved intet om denne bog for at være ærlig. Men en bogblogger var helt i svime over bogen, og da jeg så, at den var gratis på kindle en dag, hentede jeg den. Jeg håber virkelig, at jeg kan lide den!
 8. Game of Thrones af George RR Martin. Need I say more?
 9. Narnia af CS Lewis. Jeg har aldrig læst Narnia bøgerne. Jeg indrømmer gerne! Men det skal snart ske, og jeg glæder mig virkelig!
 10. Robert Langdon af Dan Brown. Jeg har set filmene. Og jeg elskede dem! Derfor håber jeg, at bøgerne er til at hitte ud af og ikke er for svære at komme igennem!

Hvad med jer? Hvilke serier glæder I jer til? Har I nogle anbefalinger, må I endelig smide en kommentar :)

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg håber du kan lide Pivot Point. Den er så GOOOOD :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den glæder jeg mig virkelig også til at læse: Det var dine meget rosende ord omkring den, der gjorde, at jeg hentede den en dag, den var gratis til kindle :D
   Jeg håber, at jeg vil elske den lige så meget som dig :)

   Slet