.

.

tirsdag den 14. oktober 2014

Top 10 Tirsdag - Boglocations jeg vil se

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema! 

Ugens tema er en top 10 over locations i bøger, som jeg rigtig gerne vil se. Det er et rigtigt sjovt emne, og jeg har glædet mig meget til at skrive dette indlæg
!

  1. Hogwarts fra Harry Potter. Det her er helt klart mit allerstørste ønske at kunne opleve! Tænk at gå på Hogwarts og være en del af magien!
  2. Forks fra Twilight. Jeg elsker den måde, Stephenie Meyer beskriver naturen i Forks på. Der kan ikke være noget mere afslappende end at gå tur i regnvejret i de grønne skove.
  3. Hogsmeade fra Harry Potter. Hvis man går på Hogwarts, skal man også til Hogsmeade! Hogsmeade er den eneste troldmandslandsby, man hører om i bøgerne, og det har altid været nogle af mine yndlingskapitler, når jeg har læst bøgerne!
  4. Narnia. Jeg må indrømme, at jeg indtil nu kun har set filmen. Ikke desto mindre glæder jeg mig til bøgerne, og universet lyder så fortryllende. Alle de fantastiske væsner og universer, der kunne efterforskes!!
  5. Capitol fra Hunger Games. Da jeg læste Hunger Games var jeg dybt fascineret af Capitol. Folkene der, deres mentalitet og ikke mindst sygelige trang til blod og drama. Det var enormt spændende at læse om, og jeg kunne godt tænke mig at være en flue på væggen der!
  6. Diagonalstræde fra Harry Potter. Et sidste sted fra Harry Potter! Skulle jeg på Hogwarts, skulle der også købes skolebøger og tryllestav! Alle de små, hyggelige butikker og gader i Diagonalstræde er en stor drøm at komme til at opleve!
  7. Hospitalet fra Impulse. Impulse er en af de ungdomsromaner, jeg elsker allermest. Den er så flot, og selvom et hospital ikke er en stor og flot ting, så er personerne på dette hospital besøget værd!
  8. Faktionerne i Divergent. Hvis det var de faktioner, der beskrives i den første bog, skulle jeg helt klart hertil. Det kunne være fantastisk at opleve alt fra puritanerne til skytsenglene!
  9. Eventyrverdenen fra Bøgerne fra Begyndelsen. Jeg ELSKER John Stephens' bøger om Bøgerne fra Begyndelsen. Det er en klassisk fantasyverden med hekse, trolde og feer. Åh, her ville jeg gerne på eventyr.
  10. Hobbitrup fra Ringenes Herre. Ringenes Herre er nok et af de mest veludviklede fantasyuniverser, der eksisterer. Selvom det kunne være fantastisk at besøge elvernes byer eller de store kongeriger, er Hobbitrup nok det sted, jeg allerhelst vil opleve. Hobbitterne besidder så megen varme og kærlighed, og hver dag er en fest og glæde. Det vil jeg så gerne opleve!

Hvad med jer? Hvor vil I gerne hen, hvis I fik chancen?  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar