.

.

torsdag den 30. oktober 2014

Nye bøger til samlingen #5

Jeg siger det hver gang til mig selv, men jeg glemmer det alligevel. Der skal tages billeder af de nye bøger og laves et indlæg.
Det får jeg selvfølgelig ikke liiiige gjort i min travle hverdag, så derfor kommer der her en ordentlig stak af nye bøger på mine skønne hylder!

Denne bog får sit helt eget billede, for jeg er så glad for den! Det er den første Jane Austen bog, jeg kommer til at eje OG så er det også min første bog i Clothbound kollektionen fra Penguin books. Jeg glæder mig så meget til at læse den!

Denne stak er alle mine bøger fra bogbloggertræffet i Aalborg, som jeg har skrevet om tidligere. Der er bøger i alle genre og fra alskens forlag. Jeg glæder mig meget til at læse den :)

De blandede bolsjer kan ses her: I Politikens Boghal købte jeg den fine udgave af Wicked med grønne sider og Rebel Belle, fordi alskens bogbloggere har hyldet den! Jeg glæder mig til at se, om jeg er enig. End Game er et anmeldereksemplar, som jeg nød at læse hver eneste side i!

Peter Madsen og jeg går langt tilbage. Da jeg fik tilsendt hans eventyrbog, var jeg lykkelig, og den har nu en æresplads på reolen. Jeg læser et eventyr i ny og næ, og illustrationerne er sand magi!

De sidste bøger i denne omgang. Pt læser jeg Spektrum, som kan ses på dens indbyggede bogmærke, og jeg er så glædeligt overrasket. Den overgår alle forventninger, og jeg hader skole lige nu, fordi jeg ikke kan blive hjemme og læse! Nederst ligger den nyeste bog fra Jussi Adler-Olsen, som jeg har glædet mig til SÅ længe! Jussi er en af mine yndlingsforfattere, og derfor bliver det fantastisk at læse det næste bind i serien!
Der er bøger her for alle aldre og genremennesker. Jeg glæder mig enormt til at læse dem alle sammen! Jeg har sat mig selv på et bogkøb-stop indtil bogforum, så jeg kan købe en masse gode bøger dér til fantastiske priser :)
Har I gjort nogle gode bogkøb eller fået en ny skønhed af nogle?

10 kommentarer:

 1. Fine bøger jo! Jeg venter også med at købe flere bøger indtil bogforum! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært! Godt forlagene sender lidt, så mine cravings kan styres lidt ;)

   Slet
 2. En god stak! Jeg elsker Northanger Abbey - det ser ud til at være en rigtig fin udgave du har fået fat i!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker den med dens fine stofforside!! Den er virkelig smuk. Er meget spændt på at komme i gang med at læse Austen :)

   Slet
 3. Rigtig fin stak. Jeg læste Wicked i sin tid, men den er slet ikke som musicalen og jeg blev overrasket hvor politisk den faktisk var.
  Men hold op den eventyrbog ser flot ud, jeg tror den skal tilføjes min ønskeliste. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor spændende med wicked!! Jeg tænker at ønske mig clothbound udgaven af wizard of oz og så læse den i streg på er tidspunkt :)!!

   Eventurbogen kan varmt anbefales, og jeg lover, at der kommer en anmeldelse af den snart med et kig indeni den også :)!

   Slet
 4. Jeg er ved at læse "Eventyrbogen" med mine to yngste (8 og 5 år) og det overrasker mig gentagende gange, hvor barske de oprindelige eventyr egentlig er, med død og lemlæstelse. Man bliver hurtig forvent af Disneys lyserøde og sukkersøde univers ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. De egentlig mega fede i originale udgaver! Og som vi lærer her på studiet, kan børn klare enormt meget, hvis bare det har en lykkelig slutning.
   Glæder mig enormt til at læse den med mine future-kids :D

   Slet
 5. Glæd dig til Northanger Abbey. Den er så enestående!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er næsten bange for at skuffe dig Rikke :b Men ja, jeg glæder mig sindssygt til at stifte bekendtskab med hende!

   Slet