.

.

fredag den 31. oktober 2014

Månedlig opsummering: Efterårs-oktober

  
Dette var oktober for mig: En måned med en masse oplevelser. Alt fra varm kakao til store beslutninger. Beslutningen om en personlig træner, hjælp til mit psykiske helbred og ikke mindst offentliggørelsen af den nye Lilly-kollektion har været store overskrifter i mit privatliv.
Men læse-mæssigt bød oktober på mit andet readathon, hvor jeg holdt mig endnu mere vågen end sidst og fik læst fantastiske bøger. Oktober var måneden med forskellige læseoplevelser og kendskaber til nye bøger, der altid vil betyde meget for mig!
I oktober opnåede jeg også at læse de 35 bøger, jeg havde planlagt at læse i 2014 på min goodreads-udfordring, og det er jeg virkelig stolt over!
I oktober læste jeg: 8 bøger. Det er nok den måned i år, hvor jeg har læst mest. Det er nogle af de bøger, der er de ultimativt bedste i år, og jeg glæder mig sådan til diverse fortsættelser og genlæsninger.
Oktobers bedste bog: Der er 3 bøger i denne måned, som jeg simpelthen ikke kan rose nok og er nødt til at smile ved tanken om. Girl, interrupted, 21 måder at dø og Leoniderne har alle været bøger, der har sat sig i dybt i mig. Der er her tale om alt fra YA til fantasy og Sci-fi, og jeg har elsket disse bøger til uendelighed!
I oktober købte jeg disse bøger: Det er lang tid siden, at jeg har købt bøger, men i oktober har jeg købt 3: Wicked (en smuk udgave med grønne sider), Northanger Abbey i den smulle clothbound collection-udgave og Rebel Belle, som jeg glæder mig meget til at læse!

Oktobers mest skuffende bog: 40 ting du skal vide (om at leve). Bogen var til tider forvirrende og ville alt for meget. Jeg var så ked og skuffet over det, fordi den til tider var fængslende og virkelig kunne et eller andet, som jeg beundrede.
Hvad byder den kommende måned på?: November bliver en måned med en masse forskellige læseoplevelser. Dog tror jeg, at der vil komme fokus på eventyr og magi. Det nye indhold på Pottermore og den nye bog af John Stephens, som jeg har ventet på i SÅ lang tid! Men november bliver også måneden, hvor der skal læses endnu en John Green bog (denne gang Paper Towns) og genlæses Hunger Games: Oprør, inden midnatspremiere på filmen.Hvordan har jeres oktober været? Har I nået alle de bøger, I håbede? Hvad var den bedste bog, I læste?
Hvad er planerne for jeres november-læsning?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar