.

.

mandag den 13. oktober 2014

Læsestakken til readathon

For et halvt års tid siden satte jeg mig sammen med hundredevis af andre læsere og åbnede vores bøger på samme tid. Vi gemte os alle i fantasy, krimi eller klassikere. Alle sad og var en del af denne halvårlige begivenhed. 
Vi var sammen om vores store passion: Bøger.
Sammen dedikerede vi 24 timer til læsning og hinanden. Alle uploadede billeder på instagram, opdaterede deres blogs og tweetede løs. På hjemmesiden for readathon, som kan ses lige her, kom der en ny blogpost hver time, så vi hele tiden kunne holde os opdateret.

Dewey's readathon er 24 timer, hvor vi alle sammen sætter os og læser. Man kan læse lige hvad man vil, og lige så meget man vil. Det er 24 timer, hvor vi som læsere bliver en del af noget større og kan forundres over, hvor mange bogelskere, der er ude i verdenen. Det er en fantastisk begivenhed at være med til, og jeg kan slet ikke vente på oktoberens readathon!

(Mit indlæg, der løbende blev opdateret under readathon kan læses her. Derudover skrev jeg et indlæg med do's og dont's, der kan læses her.) 

Når der er sagt readathon, er der også sagt bøger: Jeg erfarede sidst, at det er en ekstrem god idé med en bogstak, der ER bestemt. På den måde sparrer man en masse tid på at diskutere med sig selv, hvilken bog man nu kunne læse.
Jeg er endelig blevet færdig med at lave min læsestak.
For mig er det endt med en bunke Young Adult bøger. Det er bøger, jeg altid har elsket, nogle vil blive en glædelig genlæsning mens andre (langt de fleste) er helt nye. Derudover er det bøger, jeg altid har læst hurtigt og slet ikke kan ligge fra mig, hvilket bestemt er en fordel i dette tilfælde.
Det er første gang, jeg har et tema i min læsestak, og jeg glæder mig til at se, om det fungerer for mig.

Læsestakken består af:
"Et liv med anoreksi" af Grace Bowman 
"Girl, interrupted" af Susanna Kaysen
"21 måder at dø" af Sarah Engell
 Hvis jeg når alle disse bøger, har jeg bestemt mig for at fortsætte læsningen af Nanna Foss' "Leoniderne", som var en af de bøger, jeg modtog til bogbloggertræffet i Aalborg. Jeg når ikke bogen færdig til lørdag, og netop derfor tænker jeg, at den vikle være oplagt at slutte mit readathon af med :)

På lørdag laver jeg også et indlæg, som jeg løbende vil opdatere for at dele mine fremskridt og læseglæde med jer alle :D

Hvad med jer? Har I meldt jer til readathon? Og er læsestakken på plads? 

 

9 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig sådan til lørdag! Det bliver så ufattelig hyggeligt.

  Og åh – fine bøger du har valgt! Jeg skal virkelig også snart have læst Sarah Engells bog. Den skulle være så god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også glædet mig til Engells bog enormt længe! Tænkte at den passede perfekt ind i stakken her, då har gået og gemt på den :)!

   Hvad skal du læse søde Rikke?

   Slet
 2. Jep, jeg deltager også! Skriver et indlæg om de valgte bøger i morgen eller onsdag :-)

  Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om bøgerne, og om du kan anbefale en eller flere af dem :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor spændende :D
   Jeg har en læsestak kun med nye bøger, så det bliver enormt spændende at anmelde dem: og det lover jeg at gøre :)!

   Slet
 3. Glæder mig til at følge din nat :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde :D Det der med at holde sig vågen er nok ønsketænkning fra min side. Men sætter et ur så jeg luge får et par timer og får læst då meget som muligt ;)
   Men det handler jo bare om at være med og mærke magien i at læse sammen så mange mennesker :)

   Slet
 4. Jeg deltager også :) må virkelig snart beslutte mig for en stak, det er bare så svært at vælge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender det godt! Det skal jo være bøger der fanger ;)

   Slet
 5. Det bliver sådan en dejlig lørdag - glæder mig til at følge din læsning! :)
  (ps. har du mulighed for at ændre i dine indstillinger, så man kan kommentere med navn/webadresse? Efter jeg har skiftet domæne, har jeg ingen oplagte kommentarmuligheder hos dig :)).

  SvarSlet