.

.

tirsdag den 28. oktober 2014

Fra Mofibo til alle jer!

Kære, søde læsere!
Nu har jeg en gave til jer fra Mofibo og jeg!
Mofibo er en online tjeneste kun med e-bøger af alle slags. Der er fagbøger, spændende skønlitteratur eller livsstilsværker fra blandet andet Anne Bech. 

Til bogbloggertræffet i Aalborg fik jeg og de andre bloggere den fantastiske gave, at vi har et abonnement hos Mofibo helt gratis. Det var en af de mest overvældende gaver, for teknisk set har Mofibo på denne måde foræret os tusindvis af bøger til evig tid!Jeg har allerede proppet min to-read bogreol på Mofibo, og jeg glæder mig til at få tid til at udnytte deres tjeneste (ferie, kom til mig!!)
Men jeg vil ikke være den eneste, der nyder godt af deres fantastiske udvalg og service, og derfor har jeg dette tilbud til jer!

Er du læser her på bloggen, kan du nu få en fantastisk start på dit eventyr hos Mofibo! Hvis du opretter dig inden den 1.januar 2015, får du en gratis prøveperiode OG de første 2 måneder til 79 kroner i måneden. Hvis du herefter fortsat ønsker dit abonnement, kan du fortsætte til normalpris. Og er du efter de 2 billige måneder ikke tilfreds eller glemmer at bruge det? Jamen så melder du bare fra igen :)

Alt, du skal gøre, når du opretter din profil, er at bruge denne unikke rabatkode: xeniasbb

På den måde kan I, mine søde læsere, få afprøvet, om Mofibo nu også er noget for jer, men det er jeg sikker på :)


Har I allerede Mofibo? Har I læst nogle gode bøger derinde? Er der gode bøger på jeres To-read hylde :)?

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar