.

.

onsdag den 22. oktober 2014

"25 genveje til lykken" af Daniel Boss Nielsen

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forfatteren.

Daniel Boss Nielsen har skrevet en kort bog om lykke. I det samfund, vi lever i i dag, er lykken noget, som alle efterstræber.
Hvornår er man som menneske lykkelig? Når man har penge nok? Når man får børn? Når man har den perfekte krop og spiser sundt?

Der er så mange bud, og denne bog har 25 forslag til, hvordan man kommer tættere på lykken i sit liv. 
Lykken behøver ikke at være lig med det perfekte liv, og det er en meget vigtig pointe for forfatteren.
Lykke for ham betyder større overskud og valget om at se det positive og få mere overskud i ens hverdag. 

Der er alle mulige forskellige tips, og bogen er helt klart rettet mod unge mennesker. Bogen har fokus på, at alle kan komme igennem de svære perioder i livet. Det er ikke altid let at leve og især ikke at være ung: Der er så mange valg, og hvad nu hvis man træffer de forkerte, så man aldrig nogensinde får det gode liv, man drømmer om?

Jeg er især vild med tippet om at elske sig selv: For hvem kan være glade, hvis de ikke værdsætter sig selv og deres egen tilværelse?
Der er tips til alle slags mennesker, og de er alle små ting, som alle vil kunne overskue på den ene eller anden måde. Det handler ikke om at ændre sit liv radikalt men at gøre små ting, som giver større overskud og lyst til at have det godt med sin tilværelse.


Kunne du tænke dig at læse mere om Daniel Boss Nielsen og hans arbejde, kan du trykke her og komme til hans facebook side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar