.

.

tirsdag den 23. september 2014

Top 10 Tirsdag - Min efterårs TBR-liste

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!
Ugens tema er top 10 bøger på min efterårs TBR-liste. Efteråret kommer til at bringe mig en masse bøger, og jeg glæder mig rigtig meget til at kaste mig over dem alle sammen - især til efterårets readathon!  1. Våbenbrødre 1: De uønskede af John Flanagan. Bog 4 i serien er netop udkommet, og nu skal jeg i gang med serien. Jeg vil i efteråret kaste mig over den første bog, og den ser virkelig lovende ud!
  2. I Hunt Killers af Barry Lyga. Bogen fik jeg sendt med, da jeg fik The Maze Runner fra forlaget. Den lyder enormt spændende og nervepirrende!
  3. Half Bad af Sally Green. Bogen har jeg længe villet læse, og da jeg fik den til anmeldelse, blev jeg lykkelig! Jeg glæder mig virkelig til at se, hvad den er for en størrelse, for blogland har været meget begejstrede!
  4. The Maze Runner af James Dashner. Filmen kommer om lidt, og traileren fangede mig. Bogen er netop kommet i min postkasse, og den bliver en af mine efterårsfornøjelser.
  5. Slettet af Teri Terry. Blogland har også anbefalet denne bog, og mange har sagt rigtig positive ting om den: Derfor glæder jeg mig enormt meget til at komme i gang med den og få den læst :D
  6. Nordlige Rytmer af Jacob Kokkedal. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal forvente af denne bog. Men den ser spændende ud, og jeg glæder mig rigtig meget til den!
  7. Profetiens Kald af Mette Bundgaard Laursen. Trilogien har længe stået på min hylde, og jeg har bestemt mig for at få læst i hvert fald bog 1 i dette forår! Jeg glæder mig!
  8. Skyggehævn af Nicole Boyle Rødtnes. Dette er den sidste bog af Rødtnes, der står ulæst på min hylde. Jeg har virkelig elsket at læse alt det, hun har skrevet, og derfor har jeg gemt lidt på denne bog.
  9. Unremembered af Jessica Brody. Den har stået på hylden rigtig længe, men nu skal den læses! Den ser lovende ud, og jeg havde faktisk glemt den stod der: Derfor kommer den på listen!
  10. Dødens ventesal af Silja Bødker. Den lidt anderledes ungdomsbog, som jeg også lidt havde glemt. Da jeg tog den ned fra hylden forleden, kunne jeg mærke, at jeg virkelig glædede mig til at få den læst!

Hvad står der på jeres TBR liste her til foråret? Hvad glæder I jer allermest til? Er der nogle af dem, der skal læses til readathon?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar