.

.

tirsdag den 16. september 2014

Top 10 Tirsdag - Mere vil have mere

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!
Ugens tema er forfattere, som jeg kun har læst én bog af, men som jeg helt klart skal læse flere fra.

Det er faktisk et emne, som jeg ofte støder på. Det er tit, at jeg læser en rigtig god bog og siger til mig selv: Ham eller hende skal jeg huske og få læst noget mere af! Men problemet er, at der bliver ved med at komme nye bøger, og så kommer jeg fra det igen.
Her er et udpluk af dem, som jeg glæder mig til at stifte endnu mere bekendtskab med. Dog kunne jeg ikke komme helt op på de 10 ;)


  1. Stephen King. Jeg har egentlig læst 2 bøger af ham, men den første kan jeg slet ikke huske. På hylden derhjemme står der en masse King bøger, og jeg skal snart i gang med at få dem læst, for jeg ved, at jeg vil elske dem!
  2. Laurie Andersson. Vinterpiger har jo en helt speciel plads i mit hjerte. Det er en af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst. Der er mange af Anderssons bøger, der står på min TBR-liste, og jeg glæder mig virkelig til at komme videre med dem!
  3. John Green. Jeg har læst 2 af hans bøger, men han er nødt til at komme på listen, fordi jeg glæder mig sindssygt til at læse flere af hans værker!
  4. Amy Ellis. Ellis har skrevet bogen Thinspo, der tog mig med storm. Jeg ELSKER den, og jeg skal have fundet andre bøger af hende, for jeg var helt opslugt af hendes idéer og måde at skrive på.
  5. Anne Grue. Som krimifan er der mange forfattere at tage stilling til, og det er ikke alle, der kan finde ud af at skrive gode historier. Det kan Grue! Jeg læste Sidste Forestilling som anmeldereksemplar for nogle måneder siden, og jeg er nødt til at læse resten af serien også.
  6. Ellen Hopkins. Ellen Hopkins har skrevet Impulse, som er en bog, jeg virkelig holdt af, og den sad i mig rigtig længe efter. Der er en fortsættelse til den, og desuden har hun været meget produktiv og skrevet en masse andre. Hende glæder jeg mig til at læse mere!
  7. Jodi Picoult. For min søsters skyld var på min top 10 over bøger fra 2013. Det var der en grund til, og jeg kan slet ikke vente med at læse flere af hendes værker.
  8. Joss Stirling. Det er lang tid siden, at jeg læste Soulfinders Sky, som er den første i hendes Soulfinders serie. Jeg var rigtig begejstret, og jeg skal virkelig have læst den bog igen! Desuden skal jeg også have læst resten af den gode serie :)

Hvad med jer? Hvilke forfattere glæder I jer til at læse mere af? Er der også nogle, som I bare IKKE skal læse mere af? Og hvorfor?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar