.

.

søndag den 28. september 2014

Nye bøger til samlingen #4

Jeg skal virkelig blive bedre til at lave disse indlæg.
Men bedre sent end aldrig!
Den sidste måneds tid har postmanden slæbt adskillige pakker til Diakonhøjskolen. Når jeg går på kontoret med sommerfugle i maven for at hente nye skatte til reolerne, er personalet begyndt at sige: "Endnu en pakke fra Gyldendal?" eller "Det sædvanlige til dig". Det er en herlig fornemmelse, og jeg vil ikke bytte det for NOGET!
Det er faktisk lang tid siden, at jeg har brugt penge på en bog, og det kan min konto rigtig godt lide (især fordi der så er endnu flere penge til brudekjolen!!!).
De nyeste bøger er:


Fødselsdagsgaver fra Mark (Gøgens kalden), svigermor og Carsten (Lewis Carolls samlede værker) & Anne (The Picture of Dorian Grey)

 
Den 5.bølge fra Gyldendal, 40 ting du skal vide (før du dør) fra Alvilda & Dødens Ventesal fra Facet.


 The Maze Runner: Labyrinten & I Hunt Killers fra Rosinante&Co.


Våbenbrødre-serien fra Nyt Nordisk Forlag

Girl, interrupted & Half Bad E-bøger (Half Bad er fra Carlsen)Alt i alt en masse nye og skønne bøger; Dog er jeg allergladest for mine Barnes & Nobles bøger! Det er så vidunderligt langt om længe at have startet min samling, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med dem og vende de smukke og rustikke sider!

8 kommentarer:

 1. Åh Barnes and Noble! <3
  Men, hvordan er de egentlig at læse? Jeg har hørt at skriften er lille og siderne næsten er bibelagtige. Er det det værd, når de nu er så smukke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk ikke nået til at læse i dem som sådan endnu.
   Der er ENORM forskel på Caroll og Dorian Gray.
   I Caroll er der jo sindssygt mange sider, så der er det som at sidde med biblen, men siderne holder og jeg er som sådan ikke bange for at ødelægge dem. Skriften er ikke mini, og jeg synes jeg kom hurtigt igennem de første par sider, da jeg læste for sjov.

   Dorian Gray har tykke og rustikke sider, sikkert fordi det er den ene historie, der er i bogen. Og der er skriften ligesom Hunger Games, så det er også hurtigt at læse.

   De er bestemt det værd so far :D

   Slet
 2. Åh Barnes and Nobles bøger er så flotte, jeg elsker dem virkelig! Og kan den Alice bog blive mere pink?! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha nej det kan den ikke! Det er virkelig nogle fantastiske bøger, og det kribler i fingrene for at købe flere!

   Slet
 3. Your Blog was very interesting to me. i’ll thnx you a lot for posting this interesting information.
  Skrotbil

  SvarSlet