.

.

fredag den 5. september 2014

Happy birthday to me

I går kunne jeg fejre min 22års fødselsdag. Det er først nu, at jeg har lært at sige, at jeg er 21, så nu skal jeg vænne mig til et nyt tal igen igen, typisk! 
Dagen startede med Skype med familien derhjemme, hvor der blev pakket gaver op live. Der blev sunget fødselsdagssange og ønsket rigtig god dag. 
Morgenmaden blev spist på skolen, som vi plejer, og der blev ønsket tillykke fra højre og venstre. Ulempen ved at have fødselsdag en hverdag er, at man skal i skole. Heldigvis har vi for tiden et seminar om misbrug, og det er bestemt ikke en straf. Det er rigtig spændende efter min sidste praktik, og jeg føler mig så klog, fordi jeg har set det ske ude i den virkelige verden ;)
Efter en travl dag i skole kom min mor og tog os med ned til havnen. For tiden ligger Noas Ark til kaj i Aarhus, så det skulle vi ned at se. Det var et enormt skib med sindssyge størrelsesforhold, og ideen var rigtig fed. Desværre var der så stor kø på havnen, at vi aldrig kunne finde en parkeringsplads, så vi måtte nøjes med at se det udefra.....

Efterfølgende tog vi på Cross Cafe for at spise lækker fødselsdagmiddag. Vi er i færd med at prøve en masse forskellige cafeer i Aarhus, og det her var en, som en veninde anbefalede og roste til skyerne. Det kan jeg godt forstå, for det var virkelig godt og anderledes.
Sidst men ikke mindst skulle vi i teateret. Vi skulle ind og se et stykke der hedder helt enkelt kompliceret. Det er en monolog, som blev opført af Henning Jensen. Hr. Jensen er en ekstremt dygtig skuespiller, og jeg har altid beundret hans arbejde. Det var helt vildt at sidde så tæt på og se ham stå og virkelig give alt, hvad han havde.

Det har simpelthen været en fantastisk fødselsdag og ikke mindst gaverne!
Jeg har fået:
 - Et 50mm objektiv til mit kamera :D!!!!
- En ny lækker cardigan 
- Løbetights
- Gøgens kalden af Robert Gailbraith
- Penge
- Lewis Carolls samlede værker fra Barnes and Nobles Leatherbound collection
- En frokost i København med en veninde
- Og nogle ting som endnu ikke er kommet :D


Sidst men ikke mindst er det en meget speciel fødselsdag: det er nemlig min sidste fødselsdag som ugift kvinde ;)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen! Lækkert vejr du havde skaffet ;-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Ja det var fantastisk vejr, det nød vi virkelig!!

   Slet
 2. Tillykke med fødselsdagen! Og åh, det objektiv bliver du glad for! Det har bragt mig så megen lykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Rikke! Du har så evigt ret!! Jeg lånte et objektiv ligesom dette i en måneds tid, og det var jo det eneste, jeg tog billeder med! Er ved at planlægge en masse shoots nu her ;)

   Slet
 3. Stort tillykke med fødselsdagen :) Lyder til at du havde en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Sidsel :) Det var en super dejlig dag :D

   Slet