.

.

tirsdag den 30. september 2014

En tur på eventyr...


Spændingen stiger, mens jeg tager dagens kjole på. Det er nu et halvt år siden, at jeg var til mit første træf, og jeg har glædet mig lige siden. I bilen sidder vi 4 bogbloggere og glæder os til at mødes med vores venner fra nær og fjern. Denne gang er det famøse bogbloggertræf i Aalborg, og det er helt nyt for os alle sammen. Alle er velkomne, og der har været enorm tilmelding! 
Temaet for dagen var eventyr. Alt fra drager, prinsesser og Paranormal fantasy er på plakaten. Alle finder en plads med en pose med godter og gaver på bordene.

I poserne har søde Rikke valgt bøger til os personligt. Alle bøgerne er givet fra Lindhardt og Ringhoff, og det er fantastiske gaver! I min pose lå der Beautiful Creatures (en bog som jeg enormt længe har villet læse!) og Espegare (en anderledes bog, som jeg har store forventninger til).
Maden var som altid en succes, og sammen med maden kom en overraskelse: forfatteren Nanna Foss, som udkommer med sin første bog i en serie lige om lidt (Leoniderne). Jeg er allerede solgt og kan slet ikke vente med at læse serien, og jeg fik endda bogen signeret :) Alle fik hendes nye bog fra Forlaget Tellerup.

Nanna var ikke den eneste forfatter, der kom forbi. Christina Bonde kom også og fortalte om at være forfatter i en verden fyldt med os bogbloggere. Det var en spændene diskussion om alt lige fra etik og saglighed til hvordan bloggerne kan gøre sig bemærkede og bruges af forfatterne. Det var tydeligt, at Christina Bonde havde brugt bloggerne til at komme frem, og hun virkede meget taknemmelig for det arbejde og den passion, vi ligger i læsning. Sammen med fru Bonde kom der en konkurrence: Inden træffet havde vi haft mulighed for at stille spørgsmål, og det spørgsmål, der blev trukket, vandt hele serien signeret.
Der var jeg den heldige vinder, og jeg fik trilogien med i en rigtig fin indpakning!Desværre nåede jeg ikke at være med til resten af dagen, fordi jeg skulle videre til Lady GaGa koncert i Herning. Simone trak mig med ud bagved og gav mig et net, med en masse fantastiske og forskellige bøger! Det var så overvældende, at arrangørerne havde sørget for SÅ mange gaver til os, og jeg gik overlykkelig ud i bilen og ærgede mig over, at jeg ikke havde tid til at kigge de mange smukke titler igennem. 
Der var bøger fra en masse forskellige forlag, blandt andet Turbine, Rosenkilde og Bahnhof, Mellemgaard og L&R. 
Det vildeste var helt klart gaven fra Mofibo: Et medlemsskab til deres ebogstjeneste! Jeg glæder mig rigtig meget til at undersøge siden og se alle de spændende titler, som jeg kan komme i besiddelse af.
 


Dagen kunne ikke være blevet til noget uden de fantastiske arrangører, tusind tak fordi I gjorde det til en uforglemmelig dag! Det er simpelthen så fantastisk, at der er nogle, der elsker os bloggere så meget, at de gider at arrangere sådan en skøn dag for os alle sammen! Allerede ved ankomsten blev der sagt, at vi gør det igen næste år: Og jeg kan ikke vente!

Dagen blev gjort uforglemmelige af vores fantastiske sponsorer: 

Ken Brerup
Kim Juul
Grisog Ko

8 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig dag. Det var skønt at køre med dig derop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Kathrine! Og det var SÅ dejligt, at du tog med. Dejlig biltur og start på dagen :)

   Slet
 2. Det var rigtig herligt at møde dig! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde søde Rikke :D Jeg glæder mig allerede til næste gang!

   Slet
 3. Tak for en herlig dag - håber du havde en fed koncert! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét havde jeg! Den bedste hidtil. En stor fest og ingen stemme bagefter ;)

   Det var så fedt at sidde tæt på dig og snakke med dig til træffet! Må indrømme at jeg fangirlede en liiiille smule inden i :3!

   Slet
 4. Det var sådan en hyggelig dag, og køreturen derop var en god start :)

  SvarSlet