.

.

tirsdag den 26. august 2014

Top 10 Tirsdag - Bøger jeg gerne vil eje!

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, som jeg enormt gerne vil læse men endnu ikke ejer. Åh, det er et enormt svært tema for mig, for jeg tænker egentlig ikke på den måde. Jeg tænker mere i bøger, jeg skide gerne vil eje. Hvis ikke jeg har en bog, så venter jeg enten på at få/købe den eller låner på biblioteket. 

Derfor vil jeg ændre lidt på ugens tema og vise jer bøger, jeg savler over på daglig basis:Jeg vil ikke skrive så meget om alle bøgerne. Samlet for dem kan jeg sige, at jeg enormt gerne vil læse dem af den ene eller anden årsag, og jeg har valgt netop disse bøger, fordi jeg er så forelsket i forsiderne eller bøgernes design. De fleste af bøgerne er fra Barnes & Noble Leatherbound Collection, som kan findes på amazon. 
De resterende er fra Clouthbound classics, som også udgiver ufatteligt smukke bøger. Der går næsten ikke en dag, hvor jeg ikke forsøger at finde undskyldninger for at købe en af dem. Og jeg er oppe på utallige gode grunde indtil nu. Den ultimative grund til IKKE at proppe indkøbskurven er dog brylluppet, som jeg skal bruge alle mine penge på!


Hvad med jer? Hvilke bøger mangler I hjemme på hylden lige nu, som I slet ikke kan vente med at få hjem?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar