.

.

tirsdag den 15. juli 2014

Top 10 Tirsdag - Yndlings TV-serier

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er IKKE bøger! Det handler nemlig om andre ting, som vi elsker! Top 10 historier på den ene eller anden måde! Jeg har valgt at skrive om tv-serier, for hold nu op, hvor er der mange derude, som vi alle burde se! Listen er som altid i vilkårlig rækkefølge, eftersom dette emne er alt for svært for mig at placere i en sand Top 10 liste. Måske du får noget inspiration til nogle serier, du bare SKAL have set?  1. Charmed. Det var den første serie, jeg kom i tanke om. Charmed er en så fed fortælling og måden, hvorpå episoderne er produceret, oser af nostalgi for mit vedkommende! Historien og karaktererne er elskelige, og der er til mange timers underholdning!
  2. FRIENDS. Jeg er ikke typen, der er glad for sitcoms. Dog har FRIENDS bare et eller andet, og spoler jeg forbi det i fjernsynet, er jeg nødt til at stoppe op for at se med!
  3. Dexter. Selvom jeg blev så sur over seriens afslutning, som fik mig til at sælge alle sæsoner, er der bare noget over denne serie. Indtil sidste afsnit havde den bare det hele: Især en hovedperson, som skaber så mange dilemmaer!
  4. Orange is the New Black. Jeg hastede mig igennem sæson 1 og ser lige nu 2.sæson, når jeg kan finde tiden til det. Åh, det er en fantastisk serie! Den har humor, alvor, sorg og glæde! Alle karaktererne er så velovervejede, og man kan ikke andet end at holde af dem alle sammen.
  5. Gossip Girl. Jeg læste serien, inden jeg så den, og hurtigt gik det op for mig, at de ikke havde specielt meget med hinanden at gøre. Ikke desto mindre holder jeg meget af tvserien, og den har en masse drama og onde afslutninger, som gør, at jeg bare måtte blive ved med at se den!
  6. Game Of Thrones. Denne serie har jeg ikke set endnu, det indrømmer jeg! Men jeg har set trailers, små klip og billeder. Jeg VED denne serie vil falde i min smag, jeg VED, at når jeg først kommer i gang, melder jeg mig syg for at se det hele!
  7. Nikolaj og Julie. Måske et lidt underligt valg, men jeg er en sucker for danske serier. Jeg synes denne kærlighedsfortælling kan noget helt bestemt, og den følger virkelig sine karakterer i medgang og modgang!
  8. Ugly Betty. En tøseserie, som jeg bare elsker! Åh hvor er den dog fantastisk! Selv min kæreste kunne se nogle afsnit og blive grebet, netop fordi dens personer er så realistiske og elskelige!
  9. Rejseholdet. Jeg er kriminørd. Mads Mikkelsen er med. Behøver jeg at sige mere? Det er jo den bedste danske serie nogensinde! Den har spænding, drama, gys og personudvikling, så det basker! BRAVO DR!
  10. Broen. Igen en krimiserie, men den er noget af det bedste, der nogensinde er produceret i landet! Jeg elsker de 2 hovedpersoner, især Saga, der er så skide dygtig til sit arbejde, men ikke til noget som helst andet i livet. Hendes udvikling er skøn at bevidne, og selve plottet i begge sæsoner er nervepirrende!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar