.

.

tirsdag den 22. juli 2014

Top 10 Tirsdag - Personer på en øde ø

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er top 10 bog-karakterer, som jeg ville have med mig på en øde ø. Sikke en fest det kunne blive til :D   1. Hermione Granger fra Harry Potter-serien. Jeg har brug for en, jeg kan tage faglige diskussioner med! Her er hun jo det oplagte valg!
  2. Edward Cullen fra Twilight-serien. Når man skal være på en øde ø, er det vigtigt med en fyr, der ser godt ud! Det kan godt være, han glimter i solen, men så må jeg tage ham med ind i skyggen ;)
  3. Augustus fra The Fault in Our Stars. Han skal med, fordi han er en sand ven! Er der én, der vil være der for mig, når livet på øen er træls, er det ham, ingen tvivl om det!
  4. Charlie fra Perks of Being A Wallflower. Charlie er sød og sjov, og jeg er sikker på, at vi vil kunne have nogle samtaler om løst og fast, mens vi venter på at blive reddet fra øen!
  5. Katniss fra Hunger Games-serien. Der skal jo også fanges mad, mens vi er på øen! Og så er der brug for en pige, der kan tage beslutninger og skabe det sunde fællesskab. Her er Katniss en oplagt mulighed.
  6. Lupus fra Harry Potter-serien. Det kan godt være, at han ikke er et smart valg, når fuldmånen rammer os... Men indtil da skal Lupus med, fordi han er sød og kan lære os alle om sandt venskab!
  7. Snape fra Harry Potter-serien. Snape skal med for at lave eliksirer til Lupus selvfølgelig! Og bare fordi han er min yndlingskarakterer i Harry Potter bøgerne!
  8. Aragon fra Ringenes Herre-trilogien. Vi skal have en konge, der kan være vores leder. Og at han er i skikkelse af Viggo Mortensen, gør mig intet!
  9. Sam fra Ringenes Herre-trilogien. Endnu en sand ven, for skal vi være fanget på øen, er der brug for loyalitet og troskab. Er der én, der besidder disse 2 evner, må det være Sam!
  10. Dumbledore fra Harry Potter-serien. Okay, jeg gider ikke være ude på øen specielt længe. Derfor skal Dumbledore med og trylle os alle sammen hjem igen :)))) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar