.

.

lørdag den 26. juli 2014

Nye bøger til samlingen #3

En stak med en masse skønne zombie-bøger. Jeg elskede Jürgensens Kadavermarch, men jeg har ikke fundet andre bøger i genren før nu.

 Endelig fik jeg taget mig sammen til at lave et indlæg om mine nye bøger!
Her for en lille måneds tid siden fik jeg en mega pakke fra forskellige forlag med nye bøger. 
Det var skønt at pakke dem ud, én efter én og bare tænke på alle de skønne historier, jeg skulle i gang med. 

En lille blandet stak af fantasy og krimi. Især Slettet er en bog, jeg glæder mig til. Andre bogbloggere har været meget glade for den :)

Bøgerne er primært fra forlaget Mellemgaard, som jeg er blevet anmelder for. Jeg ønskede en masse af deres spændende bøger, og nu står de på hylden og tigger om at blive læst :D 
Alle bøgerne er anmelderbøger, og de bedste bogpakker er dem, man ikke har betalt for ;)
Primært fantasy i denne skønne stak! Laursens Caldera-serie skulle være rigtig god, og jeg glæder mig til at give mig i kast med den!
Nu glæder jeg mig til 14 dages ferie i august, hvor jeg endelig kan holde lidt sommerferie inden skolestart igen. Mit mål er at få læst en masse af de skønne bøger, der står på hylderne lige nu! Jeg vil sætte mig i den gode stol hjemme ved mine forældre eller ligge på græsset, mens jeg forsøger at få noget sol på min ligblege krop ;)

Sidst men ikke mindst en omgang ungdomsbøger/fantasy! Wicca-veninder var den serie, der fangede mig hurtigst på Facet's hjemmeside, og jeg har høje forventninger til den!
Går I og venter på en bogpakke her i sommervarmen? Hvor er det bedste sted at læse for jer her om sommeren? :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar