.

.

mandag den 21. juli 2014

Et stort skridt for bloggen....

I weekenden skete der noget, som er meget stort for mig: jeg tog det endelige skridt og blev 100% bogblogger :D
Bloggen har i alle årene heddet Xenia Jensen i domænet, men nu har jeg valgt at købe mit helt eget domæne, så keg ikke længere er under bloglovin men helt mig selv :)

Bloggen her startede som livsstilsblog, men jeg opdagede hurtigt, at det var mine skriblerier om bøger og glæden herved, det optagede mig. Det var faktisk de eneste indlæg, jeg gad at ligge liv og sjæl i.... Derfor besluttede jeg mig for, at bloggen skulle ændre fokus!

Den fik nyt design og en ny header, men domænet fortsatte med ikke at definere, hvad bloggen handlede om! Det har reddet mig som en mare, men jeg har ikke fået gjort noget ved det!

Da jeg grundet ægteskab skifter navn, gav det mig motivation til at få gjort noget ved sagen! Bloggen skal jo ikke hedde Jensen, når jeg hedder Svensson om et år, vel ;)? 

Og nu er bloggen 100% min bogblog, og hvor er jeg dog glad for endelig at have taget mig sammen! Havde jeg tænkt over titlen dengang, var jeg selvfølgelig blevet under blogger (det er ikke det, der afgør, om man er dygtig til det eller ej!), men for mig var det den letteste løsning og gav mig en anden form for frihed :)!


Så nu er det sket! Alle jer følgere er rykket med over, og jeg glæder mig til at I fortsat kan følge med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar