.

.

tirsdag den 17. juni 2014

Top 10 Tirsdag - Strandbøger!

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, jeg vil have med mig til stranden i år. Jeg er godt nok ikke typen, der tager på stranden, så temaet for mig bliver "bøger som skal med mig rundt her til sommer ;)" Jeg har heller ikke sommerferie, da jeg er i praktik i de måneder, så fri til læsning bliver der desværre ikke. Listen er stillet op i vilkårlig rækkefølge, og jeg kunne kun komme på 7. Det håber jeg, er okay! Enjoy!  1. If I Should Die af Amy Plum. Sommeren er tit til for at læse serier. Her er der tid til at begrave sig i længere fortællinger. Derfor vil jeg nu få læst den sidste i denne spændende serie!
  2. First Kiss af Ann Marie Frohoff. Denne bog har jeg haft på min kindle SÅ længe! Det er en rigtig god, online veninde, der har skrevet den, og nu er det på tide, at jeg får den læst!
  3. Skæbnedans af Nicole Boyle Rødtnæs. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med denne serie. Bog 1 i serien venter på mig, så dem vil jeg kaste mig over i løbet af sommeren!
  4. Beautiful Creatures (Stormvind) af Garcia & Kami. Nu har denne bog stået på min hylde længe, og jeg glæder mig sindssygt meget til at læse den! Jeg har hørt rigtig meget godt om disse bøger, og nu vil jeg også være med!
  5. The Cuckoo's Calling af Robert Galbraith. Det er pinligt, når man er så stor fan af Rowling som jeg er, men jeg har ganske enkelt ikke haft tid til at læse denne bog endnu! Jeg vil have ordentlig tid til at læse den, og jeg håber at finde en weekend i sommerperioden, hvor jeg kyler mig igennem den!
  6. Divergent: Fornyeren af Veronica Roth. Den sidste bog i serien skal også læses! Jeg har været meget begejstret for de første, og jeg er virkelig spændt på, hvor den sidste fører hen!
  7. Unremembered: Uden minder af Jessica Brody. Denne bog er starten på en ny serie, som jeg glæder mig til at få læst. Den er ikke så lang, så jeg satser på at kunne nå den i løbet af sommeren også! Den ser spændende ud, og jeg glæder mig til at se, om den er det, jeg forventer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar