.

.

tirsdag den 3. juni 2014

Top 10 Tirsdag - Sommerens TBR liste

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er Top 10 over de bøger, der står på min sommer To-read-liste. Desværre er jeg ikke ramt af sommerferie grundet praktik, men jeg vil alligevel forsøge mig med sådan en liste. Bøgerne er stillet op i vilkårlig rækkefølge, og jeg vil rigtig gerne nå at læse dem alle de sommerdage, hvor jeg kan holde fri.  1. Divergent: Fornyeren af Veronica Roth. Dette er den eneste bog i serien, som jeg mangler, og derfor skal den bare læses her til sommer! Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan de får afsluttet den serie.
 2. Unremembered: Uden minder af Jessica Brody. Der er et eller andet med mig og serier, og jeg glæder mig til at komme i gang med denne. Dem, jeg kender, der allerede har ået denne bog, har været meget positivt stemt over for den!
 3. Elverskud 1
 4. Elverskud 2
 5. Elverskud 3 af Nicole Boyle Rødtnæs. Denne lille trilogi står og ser enormt indbydende ud på hylden derhjemme! Dem glæder jeg mig til at fordybe mig i en skøn sommerdag!
 6. Pivot Point af Kasie West. Nu har jeg hørt alle rose denne bog til skyerne! Derfor skal den læses i løbet af sommeren, så jeg kan være med!
 7. Cuckoo's Calling af Robert Gailbraith. Som den store Rowling fan, jeg nu engang er, skal denne bog bare læses. Især fordi den næste i serien er lige på trapperne!
 8. Gnist af Maya Banks. Jeg har aldrig helt fundet ud af, om erotica genren er mig. Denne bog skulle være meget anderledes, og jeg glæder mig til at få læst den!
 9. If I should Die af Amy Plum. Der er mange serier, som jeg ikke er blevet færdig med, og denne er en af dem. Nu er det den sidste bog i serien, og den skal helt klart læses i sommervarmen!
 10. Quidditch through the ages af JK Rowling. Den er lille og hyggelig, og den har jeg bare aldrig fået læst. NU skal det være!

4 kommentarer:

 1. Det lyder til at blive en rar sommer! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får ikke læst over halvdelen, så det er ønsketænkning ;) Jeg har ikke sommerferie grundet praktik, så det er alle de bøger, jeg ville læse HVIS jeg havde ferie ;)

   Slet
 2. Det ser virkelig ud til, du får en rigtig god sommer hvad angår læsning. Det lader i hvert fald til, at du kommer til at læse en del gode bøger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske jeg kunne nå dem alle. Jeg er i praktik hele sommeren, så jeg får ikke læst dem alle, desværre! Fuldtidsarbejde og en masse bøger er ikke lige den bedste kombi. Men det er ønske-læse-listen HVIS jeg havde ferie :D!

   Slet