.

.

søndag den 29. juni 2014

Top 10 Tirsdag - Covertrends

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er covertrends, som jeg kan lide eller ikke bryder mig om. Det har simpelthen været så svært for mig, så listen er ikke kommet op på de 10. Langt fra, faktisk. Som den positive person, jeg er, har jeg selvfølgelig valgt cover-trends, som jeg har fundet rigtig fede!

  1. Kvinder i store kjoler. Jeg er jo en pige. Og de store, gotiske kjoler er bare fantastiske. Der sker et eller andet ved mig, når jeg går forbi disse bøger i boghandlen. Jeg er nødt til at stoppe op og se på bogen, for jeg drages mod den, og jeg er nødt til at eje den, for den er jo så pæn!
  2. Minimalistiske forsider. Her tænker jeg især på de originale twilight-forsider. Jeg elsker forsider med en enkelt ting på, som virkelig pirrer fantasien og giver læseren lyst til at se meget mere!
  3. Silhuetter. Det er mystisk, skummelt og til tider uhyggeligt. Der kan gemme sig alle mulige bøger bag sådan en forside!
  4. Øjne. Også i mit arbejde med fotografi har øjne altid interesseret mig. Det er sjælens vindue, og med et øje på forsiden kan man signalere alt fra kærlighed eller sorg til gys!
  5. Arme. De fine forsider hvor folk holder i hånd, en arm rækker op fra mørket eller et menneske griber efter det sidste halmstrå af håb i livet. Dybt rørende.
  6. Tegninger/grafitti. De lidt mere syrede forsider, der er kommet frem de sidste par år, har virkelig fanget min interesse. Titlen udspringer fra abstrakte tegninger af frugt, tankebobler eller et kyssende par. Bogen bliver så interessant at se på, og jeg får lyst til at hive dem alle sammen med ned i tasken!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar