.

.

mandag den 16. juni 2014

Top 10 Tirsdag - Bog-confessions

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bogrelaterede indrømmelser. Alle bogbloggere har deres hemmeligheder, og nu får I nogle af mine ;)  1. Jeg læser ikke altid, hvad andre bloggere skriver. I de travle perioder har jeg ganske enkelt ikke tid til at læse alle de spændende indlæg, som andre bogbloggere skriver. Jeg har alt for meget at gøre med anmeldereksemplarer og at skrive anmeldelser selv...
  2. Jeg skriver indlæg til langt ud i fremtiden. Det er måske ikke en WOW-hemmelighed, men ikke desto mindre skal I vide det: Jeg er kun et menneske og forbereder derfor mange indlæg på forhånd, så de bare er klar til upload senere hen. Især indlæg som disse ;)
  3. Jeg elsker Twilightbøgerne! JA! JEG SAGDE DET OG INDRØMMER DET! JEG ELSKER TWILIGHT! Åh, det er fantastiske bøger!
  4. Jeg tjekker ikke bøger, inden jeg køber dem i boghandlen. Jeg er en af de eneste mennesker i verden, der har denne holdning. Men sådan er det. Jeg tager bogen ned fra hylden, tænker: Du er fin, og så betaler jeg. Ikke noget med at kigge på alle 50 og finde den pæneste! Det andet har vel også sin charme?
  5. De gamle bøger er bare bedst! Jeg har bare noget med gamle bøger, hvor ryggen er bøjet 783927932 steder og siderne er helt gulnede. Det vidner om kærlighed til fortællingen. Helt nykøbte bøger er så... upersonlige?
  6. Hvis bøgerne ikke passer sammen på hylden, går min OCD amok. Mine bøger skal bare hænge sammen. Ikke halvt hard- og paperback eller andre forsider! Det kan jeg bare ikke!
  7. Jeg ejer bøger, jeg aldrig kommer til at læse. Kender I det, at man tager på loppemarked eller bogudsalg? Og man kommer hjem med en masse bøger og tænker: Men hvorfor? Jeg ejer bøger, som jeg god ved, jeg aldrig kommer til at tage ned fra hylden igen..
  8. Jeg har aldrig læst en Jane Austen bog. Nu vil nogle sikkert slukke computeren eller hive sig selv i håret i vrede. Men jeg har aldrig nogensinde læst blot en sætning skrevet af Jane Austen. Det skal der selvfølgelig gøres noget ved.
  9. Det kan tælles på én hånd, hvor mange klassikere jeg har læst. Jeg er ikke typen, der samler på en masse klassikere, selvom jeg gerne vil. Jeg har overvejet at finde nogle fantastiske udgaver, der bare kunne pynte, når jeg engang nåede til at læse dem!
  10. Da jeg var lille, var mine yndlingsbøger Alfons Åberg: Især den med gummistøvlemonsteret. Jeg ved ikke, hvorfor dette skulle med. Men jeg kan tydeligt huske alle de aftener, hvor mine forældre har læst højt for mig og jeg lavede lydeffekter til denne bog *pudse, pudse, slibe, slibe...*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar