.

.

tirsdag den 17. juni 2014

Top 10 Tirsdag - Bøger fra i år!

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er top 10 bøger af dem, jeg har læst i år. Listen er stillet op fra bedste til "dårligste" bog, som jeg indtil nu har læst i 2014. Jeg har ikke haft vildt god tid til læsning grundet min praktik, så i år er det indtil nu blevet til 12 bøger. Derfor var der ikke så mange at vælge i mellem ;)  1. Divergent: Afvigeren af Veronica Roth. Endelig fik jeg tid til at læse Divergent, og jeg var bestemt ikke skuffet! Jeg kan godt forstå, at alle har elsket den, og jeg kan med det samme sætte mig sammen med den jublende fanskare!
  2. Zoes Ekko af Alyson Noël. En anderledes og rørende ungdomsroman, som jeg virkelig elskede at læse! Jeg har ikke læst andre bøger af Noël, men det har jeg virkelig fået lyst til efter denne rørende fortælling!
  3. Ringenes Herre af Tolkien. Behøver jeg at sige mere? Selvom bogen var lang tid om at tage fat, var den fantastisk skrevet! Jeg glæder mig rigtig meget til at læse de næste i serien!
  4. Den Blå Dame af Eleanor Hawken. Jeg læste denne bog på et døgn, det var umuligt for mig at stoppe! Den havde alt: Humor, spænding og ikke mindst gys! En rigtig fed fortælling!
  5. Like Had Luderen af Johanna Nilsson. Jeg elsker jo bøger som denne, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Dens fortællestil og måde at blande internetforummer med beretninger, gjorde det hele meget mere realistisk!
  6. Divergent: Oprøreren af Veronica Roth. For mig var dette den svære 2'er. Jeg havde så svært ved at komme i gang med bogen, og jeg synes, den tog alt for lang tid om at finde en retning for sin fortælling. Ikke desto mindre var den umulig at slippe, så snart den tog fat!
  7. Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo. Jeg er jo krimi-fan, og selvom jeg ikke havde læst bog 1 i serien (hvilket gav en del problemer), var jeg meget begejstret for denne spændingsroman!
  8. Usynlighed af Cremer & Levithan. Desværre var jeg ikke lige så glad for denne bog som andre læsere, men jeg synes, den havde en rigtig sød og fin pointe og nogle karakterer, som virkelig gav den styrke!
  9. Spillets By af Lise Bidstrup. Hunger Games wannabe-bogen. Ak ja. Den skulle læses, det blev den. Men jeg var ikke begejstret for den.
  10. Bus 169 af Marianne Ejby Bidstrup. Denne bog skal med, fordi det er den bog, jeg bare ikke kunne arbejde med! Den forsøgte i den minimalistiske stil men fejlede, og der var generelt ikke specielt meget positivt at sige om den!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar