.

.

mandag den 16. juni 2014

Nye bøger til samlingen! #2


Jeg elsker at læse andre bogblogs, og det er især skønt at se, når folk får nye bøger hjem til hylderne!
Derfor har jeg bestemt mig for også at lave "Nye bøger til samlingen"-indlæg. Dette er mit andet i serien, og jeg er rigtig dårlig til at få skrevet dem, så derfor kommer der en ordentlig stak bøger nu ;)Alle bøgerne er anmeldereksemplarer fra diverse forlag. Lige her er der rent fra Alvilda samt Rosinante&Co. 
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER fantasy og ungdomsbøger, og det afspejler denne stak ret fornemt!

Bøgerne i stakken er:
1) Ronnie Andersen - Akavet
2) Veronica Roth - Divergent: oprøreren & Divergent: Fornyeren
3) Nicole Boyle Rødtnes - Elverskud 1-2
4) Jessica Brody - Unremembered: Uden minder 

Jeg glæder mig rigtig meget til at anmelde dem alle sammen, og de pynter allerede smukt på hylden :)!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar