.

.

tirsdag den 27. maj 2014

Top 10 Tirsdag - Vælg selv!

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er vælg selv! Der er simpelthen frit valg på alle hylder! Emnet har sikkert været oppe tidligere, men jeg har valgt bog-person-crushes! Listen er stillet op i vilkårlig rækkefølge, og jeg har ikke glædet mig til en masse pinlige indrømmelser ;) Enjoy!  1. Edward Cullen fra Twilight. Jeg er helt sikkert ikke den eneste, der har dette crush. Ja, han kan kaldes stalker og creepy, men det er virkelig ikke det, jeg ser, når jeg tænker Edward. Han er MANDEN! Han vil gøre ALT for hende, han elsker, og han vil ofre sig for hende i bogstavligste forstand. Han er utrolig smuk (udseendet er jo en bonus!), klog og eftertænksom. Han er drømmeprinsen!
  2. Ron fra Harry Potter. Alle var forelsket i Harry, men jeg var i Ron! Ron er loyal, en fantastisk ven og rødhåret. Jeg har bare et eller andet for rødhårede mænd, og det kan ikke forklares. Ron var den lidt akavede og sjove fyr, og jeg kunne slet ikke stå for ham!
  3. Odd Thomas fra Odd Thomas. Odd Thomas er en skæv og fantastisk person! Han er typen, man bare har lyst til at kramme, så alt det onde går væk i hans liv. Han er så kærlig og elskelig - man kan jo ikke andet end at holde af ham!
  4. Augustus fra The Fault in Our Stars. Et crush er han måske ikke, men han er en fyr, jeg så gerne ville have i mit liv! Augustus viser loyalitet og omsorg lige til det sidste, og hvem kan stå for det??
  5. Charlie fra Perks of Being a Wallflower. Charlie er endnu en af de der fyre, som er lidt udenfor. Han er utrolig klog, velformuleret og kærlig. Hvis det var mig, der havde modtaget de breve, han skriver i bogen, var jeg blevet styrtende forelsket og havde opsøgt ham med det samme!
  6. Vincent fra Die for me. De der døde mænd er åbenbart lige mig! Vincent har meget de samme egenskaber som Edward. Han er en gentleman, klog og kærlig. Han ved lige præcis, hvordan en kvinde skal behandles, og han vil gøre alt for at gøre hende lykkelig!
  7. Jonas fra Beautiful Dead. Okay, Jonas er Edward bare lidt yngre! Ikke desto mindre er han charmerende, kærlig og virkelig en fyr, som bare siger og gør alle de rigtige ting! Hans kærlighed til bogens hovedperson ville få enhver pige til at føle sig speciel!
  8. Aragon fra Ringenes Herre. Her er han! Manden på den hvide hest! Skulle jeg have en prins/konge, skulle det helt klart være Aragon (med Viggo Mortensens udseende selvfølgelig!)
  9. Sirius fra Harry Potter. Åh Sirius. En morsom, modig og elskelig herre! Jeg var hemmeligt forelsket i Sirius, da jeg læste bøgerne første gang, og han havde så mange egenskaber, som jeg drømte om, at min mand ville have! Selvom han ikke har et forhold i bogen, udstråler han bare så megen kærlighed, at jeg ikke kunne andet end at beundre ham!
  10. Lupus fra Harry Potter. Igen en Harry Potter karakter... Lupus var ham, det hele bare var synd for, fordi han aldrig kunne få det, han ønskede sig. Han elskede Tonks, men han ville ikke udsætte hende for hans "varuvle-problem". Han kunne ikke undervise på skolen, fordi folk var bange for ham... Jeg havde mest af alt lyst til bare at holde om ham og elske ham til døde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar