.

.

tirsdag den 6. maj 2014

Top 10 Tirsdag - Covers som er kunst

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bog-covers, som jeg ville hænge op som kunst i mit hjem. Listen er stillet vilkårligt op, og jeg kæmpede virkelig for at nå op på de 7. Ikke desto mindre fandt jeg dem, og jeg håber, at nogle af jer vil være enig med mig ;) Enjoy!


  1. Harry Potter bøgerne af JK. Rowling (de danske forsider). Der er en grund til, at de danske forsider flere gange har vundet priser. De er bare de pæneste, og de gælder som sand kunst. Og så er der selvfølgelig nostalgiske grunde for mig som stor Harry Potter fan ;)
  2. New Moon af Stephenie Meyer (den originale forside). Meget kan man sige om Twilight, men de originale forsider er smukke! Jeg elsker især den blomst, som kan findes på New Moon, og jeg ville elske at have det cover hængende på min væg!
  3. Dødens Gab af Peter Benchley. Bogen og filmens cover er næsten ens, men både bog og film er geniale. Jeg elsker fortællingen og med denne forside ville jeg også have mulighed for at vise min kærlighed til filmmediet!
  4. Vinterpiger af Lauren Anderson. Vinterpiger har et smukt cover med fine detaljer. Det kan jeg stirre på til evig tid, og coveret minder mig om den fantastiske bog, som Vinterpiger er!
  5. Ringens Herre af Tolkien (de nye forsider med film-locations). Jeg er SÅ forelsket i de nye forsider, der er kommet til Ringenes Herre! Det er ikke film-plakater men locations fra de forskellige film. De er så flotte!
  6. Die for me af Amy Plum. Jeg har en ting for kvinder i kjoler- forsiderne, og den her er jeg faldet for! De fine, snirklede mønstre og detaljer på forsiden er perfekte, og den måtte hellere end gerne hænge på min væg!
  7. Pivot Point af Kasie West. Jeg har endnu ikke læst denne bog, men jeg elsker forsiden. Den ser spændende ud, og man kan ikke undgå at stoppe op og lige kigge på den for at se, hvad det mon handler om!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar