.

.

onsdag den 14. maj 2014

Top 10 Tirsdag - Bøger jeg næsten stoppede med at læse

Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Ugens tema er bøger, jeg næsten stoppede med at læse. Det er altså bøger, som jeg virkelig havde lyst til at give op på, men som jeg kæmpede mig igennem. Jeg har heldigvis ikke oplevet dette med særlig mange bøger, så listen kom ikke op på 10...Listen er stillet vilkårligt op, og jeg glæder mig til at se, om jeg er alene med kampen omkring disse bøger!


  1. Eighty Days Gul af Vina Jackson. Jeg var rystet over denne bog. Den var elendigt skrevet, hovedpersonen var BLAH!, beskrivelserne var vulgære og ikke litterær kunst på nogen måde - den kunne INTET! Ikke desto mindre tvang jeg mig selv til at læse den færdig, for jeg var simpelthen nødt til at se, om det blev værre...
  2. En sag for Helen Walsh af Marian Keyes. Denne bog færdiggjorde jeg kun fordi den var et anmeldereksemplar. Den var SÅ kedelig, og den sagde mig virkelig intet. Den bevægede sig så langsomt frem, og den handling, som faktisk greb mig, var kun til stede på de sidste 50 sider...
  3. Grønt Støv af Sara Blædel. Jeg elsker krimier, og man kan jo ikke være fan af dem alle. Sara Blædel er bestemt ikke en, jeg er fan af. Jeg synes, hun skriver elendigt, og det er så kedelige fortællinger, hun kommer op med. Men jeg var jo nødt til at prøve...
  4. Dead until dark af Charlaine Harris. Vampyrbøger er der mange af, men denne serie behøver jeg heldigvis ikke at holde mig up to date med. Nej, jeg synes den var kedelig, dum og ligegyldig. Måske er den god som tv-serie?
  5. Golak af Josefine Ottesen. Jeg ville så gerne kunne lide denne bog, og det endte jeg også med at kunne. Desværre tog det bare de første 75% af bogen, før historien virkelig kom i gang. Jeg skal læse resten af serien, for nu håber jeg godt nok, at den bliver spændende fra starten af næste bog!
  6. Kunsten at gribe livet af Chad Harbach. Denne bog vidste jeg ikke rigtig, hvad jeg skulle med. Den var et anmeldereksemplar og handlede om baseball og det at blive voksen. Forvirret? Det var jeg også. Flere gange orkede jeg ikke at læse videre, men så kom der lige en sekvens, som rørte mig dybt. En ond men effektiv taktik!
  7. Ringenes Herre: Eventyret om ringen af Tolkien. Det er først nu lykkedes mig at gøre denne bog færdig. Jeg har forsøgt omkring 10 gange, og der er jeg endt med at give op halvvejs. Nu er jeg dog glad for, ar jeg blev færdig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar