.

.

søndag den 11. maj 2014

Gæsteblogger hos Poesi med tænder

Jeg har en glædelig nyhed til jer alle sammen :D
Ikke nok med at vi bor sammen og går i samme klasse - nu skal vi også terrorisere hinandens blogs; eller jeg skal i hvert fald spamme hans!

Mark, min kæreste og soulmate, er en filmblogger. Hans store kærlighed og passion er film, og mens jeg kan hører skud, skrig og latter fra stuen, kan jeg nyde en skøn bog! Vi har indgået et samarbejde, hvor jeg hver måned skriver et indlæg om en filmatisering af en bog, jeg har læst! Allerede nu kan man læse mit indlæg om Perks of Being a Wallflower og Precious! Jeg glæder mig rigtig meget til, at denne idé kommer op at køre, og jeg håber, at I vil læse indlæggene, når de kommer op!

Er du glad for film, er det også en rigtig god idé at følge hans blog! Der kommer anmeldelser af alle slags film og serier, og jeg har hørt rygter om en Top 100 liste over de bedste film NOGENSINDE i Marks optik :D

Jeg skal nok smide et indlæg, når der er nyt på bloggen Poesi med tænder, hvor man vil kunne se mig blogge om bogmagi - nu som film!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar