.

.

lørdag den 31. maj 2014

Den perfekte bryllupsbog!


Langt om længe er det lykkedes for mig at finde den bog, jeg bare har gået og drømt om!
Jeg tog ned til min trofaste boghandler og meddelte, at vi skal giftes og derfor mangler en bog, der har det hele. Med det samme hev hun denne skønne sag frem, og jeg fik den en del billigere, da den er gået i stykker og er udgået, så derfor kan hun ikke give mig en spritny udgave.

Bogen er inddelt med faner, så alt kan planlægges i den rækkefølge, som det skal. Der er sider til budget, bordplan, gæstelister og ikke mindst adskillige To-Do-lister: En fælles, brudens og gommens! Bogen har et fint og romantisk design, der giver mulighed for at skrive, hvordan vi mødtes, hvordan han friede og hvem vi fejrede det med!
Ydermere er der mulighed for at sætte en masse billeder af os ind, inspirations-udklip og brainstorme omkring vores perfekte fest! 

Allerede nu er der udfyldt en masse ting i bogen, og vi har været effektive med den planlægning, der kan klares!

Datoen er nu fundet og offentlig: Det bliver d.8.august 2015! Vielsen skal afholdes i Christianskirken, og ønskepræsten har sagt ja med 90% sikkerhed, hun skal lige undgå at have sommerferie den dag ;)

Vi har også bestemt os for, hvor både reception og aftenfest skal holdes, men meget mere om det senere!

2 kommentarer:

 1. Den ser super spændende ud..
  Kæresten friede til mig sidste sommer og selv om vi har drømme om bryllup, er vi enige om at vi gerne vil af med nogen gæld, inden vi planlægger bryllup.. Jeg glæder mig til det er min tur til at planlægge og det er mega hyggeligt at kigge med i dine planer.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal også være penge og tid til det: Et af de største råd, jeg har fået, har været IKKE at stresse over planlægning men at nyde det, for det er jo 90% af det! :D

   Jeg håber at give en masse gode idéer videre i hvert fald :)

   Slet