.

.

lørdag den 26. april 2014

Readathon om 3,2,1...

Så er det lige ved at være! Jeg er hoppet i det skønne nattøj og har sat vand over til den første kop te! Twitter boomer med cheers, og det er skønt med så megen opbakning, det giver mig virkelig blod på tanden! Jeg har selv forberedt twitter på, at der vil komme engelske tweets fra mig de næste 24 timer. Bloggen fortsætter dog på dansk, det er jeg simpelthen nødt til: Ikke fordi jeg er dårlig til engelsk, men fordi jeg ikke kan læse dansk og så skrive engelsk på samme tid: Det går helt galt ;)
Rækkefølgen på bøgerne er der styr på. Først skal jeg læse de sidste 100 sider af Divergent: Oprøreren, og dernæst giver jeg mig i kat med "Zoes Ekko" af Alyson Noël. Den har jeg haft liggende i snart 1 måned, så jeg glæder mig meget til at få den læst. Den lyder virkelig spændende, og ydermere er den et anmeldereksemplar, så jeg slår 2 fluer med et smæk :D


Da jeg sad på Readathon's egen blog, opdagede jeg det her smarte indlæg. Hvis man hurtigt vil give en status, kan man bruge det. Pointen er, at man hurtigt udfylder disse spørgsmål, og så har man faktisk et indlæg på nul komma fem!:

Currently reading:

Books finished:

Pages read:

Running total of pages read:

Amount of time spent reading:

Running total of time spent reading:

Snacks:

Og så tænker du måske, jamen jeg ved da ikke hvor længe eller hvor mange sider? Bare rolig, det har bloggen også et svar på! Man skal blot downloade den excel fil, der henvises til i dette indlæg, og så har man styr på læsningen let og hurtigt! Jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge det :D

Hvad med jer? Er I klar til at gå i gang? Er der forberedelser, som liiiige skal ordnes, før I føler jer klar til start?
Go' læselyst derude! Vi ses forhåbentlig snart (om en bogs tid!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar