.

.

søndag den 27. april 2014

Post readathon foråret 2014

Som den opmærksomme læser sikkert har opdaget, har jeg deltaget i Readathon foråret 2014. Det har været mit første readathon, og det er bestemt noget, jeg vil gentage til efteråret! Det er lang tid siden, at jeg har oplevet en så hyggelig aktivitet over nettet.
Hvis man vil følge min løbende læse-rejse, kan det gøres via dette link. Jeg vil skrive lidt om de udfordringer, jeg blev ramt af, hvad jeg fik til at fungere og ikke mindst om de bøger, jeg fik læst :)

Først de ting, jeg havde udfordringer med:
Afbrydelser! 
Det er ikke muligt, når man har en samboende at sætte sig ned at læse så længe, uden der er et eller andet. Enten var det praktiske ting som noget vasketøj, der lige skulle ordnes eller også skulle vi lige snakke om verdenssituationen. Heldigvis var han god til at underholde sig selv (det er han altid ^^).

Mad!
Vi bor på højskole, og derfor skal vi gå over på skolen for at få mad. Det er bare sådan det er, men det gør selvfølgelig at man misser en time her og der, fordi der skal spises. Jeg kunne godt have sat mig alene og læst, men det kan man jo heller ikke tillade sig sådan et sted ;)

Søvn!
Jeg er A menneske, og jeg er blevet 80. Derfor skal jeg have min søvn, også selvom jeg virkelig havde lyst til at blive oppe. Heldigvis sover jeg ikke så længe, så jeg føler ikke, at jeg har misset vildt mange timer. Måske skal det være en udfordring til mig næste gang?

Updates!
Det har været skide svært at læse alt det, som alle I andre søde bogbloggere har skrevet. Jeg har prøvet at holde mig opdateret på jer og jeres blogs, men det viste sig simpelthen at være umuligt! Det skal jeg have fundet en løsning på næste gang!

Nu kommer vi så til de ting, jeg fik til at fungere :D


Bøger!
Det var virkelig en god idé at have valgt bøgerne, inden jeg gik i gang. Normalt kan det tage mig en krig at vælge, hvad jeg skal læse, men det dilemma stod jeg slet ikke i! Jeg læste 3/4 gode bøger, og at jeg så sluttede med den "dårlige" var en skam. Det har dog ikke fået lov til at ødelægge disse dejlige 24 timer!

Snacks!
Da jeg så alle de ting, som samtlige bloggere have købt ind, gik jeg helt i panik! Jeg havde intet i forhold til dem! Men det passede faktisk ret godt med de ting, jeg havde fået købt. En masse te og et påskeæg. Lidt frugt skal jeg huske næste gang, men ellers var den hjemme!

Det sociale på twitter/bloggen og pauser!
Jeg formåede faktisk at opdatere bloggen og twitter jævnligt, og det er jeg stolt over. Hver gang jeg havde læst en bog tog jeg en pause, så jeg kunne skrive anmeldelse og lige få opdateret på min læse-status!


Det må være mit afsluttende indlæg om denne omgangs readathon! Tak fordi du fulgte med! Anmeldelser af bøgerne kommer selvfølgelig løbende :D!

2 kommentarer:

 1. Jeg tror simpelthen ikke på, at du er 80 :-D :-D
  Spændende at læse om dine erfaringer. Jeg satser stærkt på at være med igen til oktober (krydser fingre for, at jeg kan den dag, de vælger) - hvad med dig?

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser virkelig også på, at jeg kan være med! Det har været en succes! Vi er startet i skole igen til den tid, men jeg håber virkelig, at den weekend er fri!

   Slet