.

.

lørdag den 26. april 2014

Få timer til Read-a-thon!

Om ganske få timer (5 timer for at være præcis) går det løs! Vi skal i gang med Read-a-thon foråret 2014! Der er masser af tilmeldte, og jeg har allerede fået de første tweets fra mine cheerleaders :D Det er skønt, og jeg kan mærke sommerfugle i maven over at være en del af sådan en fed begivenhed!


 Min elskede el-koger er sat klar, så jeg ikke går ned på skøn te i løbet af dette læse-døgn! Ja, det er en el-koger i porcelæn (tak til dejlige svigermor for denne fede gave!!). Derudover er der købt rigeligt med Chai Latte, og yndlingskoppen er også stillet klar til refill efter refill!


 Sengen er redt, og både Gule Bamse (som gemmer sig under dynen), Jørgen og Fru Jørgen er klar til at læse og gemme sig under dynen sammen med mig! Sengetøjet er ogås nyvasket, for der er jo ikke noget bedre end helt rent og friskt sengetøj: Især ikke når planen er at blive i sengen de næste 24 timer!
 Jeg har også fundet noget dejligt nattøj frem. Bløde natbukser, hyggesokker (hvis nu fødderne skulle fryse på trods af solskinnet) samt en lækker trøje, som jeg kunne leve i! Alt sammen nyvasket og duftende af forårs-skyllemiddel!
 Sidst men også vigtigst er der bogstakken. Rækkefølgen på mine bøger er valgt, så jeg ikke skal bruge en masse tid på at bestemme, hvilken bog, jeg skal læse, hvornår. Jeg mangler dog de sidste 100 sider af Divergent: Oprøreren, så dem må jeg hellere læse først!

Der er gjort mange overvejelser omkring, hvordan jeg skal få tid til at blogge og læse samtidigt. For mig er læsningen i højsædet, og derfor kommer der ikke et indlæg hver time eller lignende. Min plan er at skrive, når jeg er færdig med en bog og begynder på en ny. På Read-a-thon's egen blog har jeg fået nogle idéer til "Status-indlæg", som jeg kan søge til, hvis øjnene lige får brug for en pause! Idéer er der masser af, og jeg glæder mig sådan til at følge alle jer andre og jeres læse-eventyr!

Næste indlæg bliver lige inden, vi går i gang! Vi ses snart!

6 kommentarer:

 1. Jeg er også så småt ved at være klar herhjemme, og jeg glæder mig helt vildt. Pt tjekker jeg twitter, lidt blogs og snuser rundt for at samle den skønne stemning der har bredt sig over det hele. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt :D Er der styr på mad og snacks??

   Slet
 2. Jeg har fundet bøgerne frem, stillet cola i køleskabet og vil lægge et tæppe ude på græsplænen om lidt, så jeg er helt klar til kl. 14. Det bliver awesome!

  God læsning :-)

  Mvh.
  www.denlillebogblog.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt! Jeg har slet ikke tænkt over at skaffe drikkevarer ud over de varme ting! Det bliver vand og light-saft: Men det er jo også skønt :D Desværre kan jeg ikke gå udenfor endnu, da jeg ikke har fået min sprøjte mod pollen-allergi :/ Så jeg bliver inde i sengen, hvor solen også varmer dynen :D

   Slet
 3. Åh, du er velforberedt! :D Det skal nok blive enormt hyggeligt :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør jo INTET, uden det er total struktureret ;) hehe. Spørg selv Anne!!
   Jeg glæder mig i hvert fald enormt meget! Det er jo lige om lidt :D!

   Slet