.

.

tirsdag den 25. marts 2014

Top 10 Tirsdag - Min bog-bucket liste


Top 10 Tuesday kaldes på dansk "Top 10 Tirsdag" og er et begreb fra bloggen The Broke and the Bookish. Pointen er, at der hver uge kommer et nyt emne, som bog-bloggere kan lave en Top 10 liste over ugens tema!

Denne uges tema er "Bog-Bucket Liste", og jeg har sat mig ned og drømt en lille smule om de ting, jeg virkelig godt kunne tænke mig. Listen er i vilkårlig rækkefølge, så jeg har bare brainstormet!


 1. Møde JK Rowling og få hende til at signere mine bøger + tale om alle de tanker, jeg stadig har omkring bøgerne. Tænk at kunne møde den forfatter, som har skabt de bøger, der bare har betydet alt for mig og min lyst til at læse! Det kunne være fantastisk!
 2. Se filmsets fra Ringenes Herre+Hobitten. Disse film har jeg set utallige gange, og efter at have været på Harry Potter Studio Tour, kan jeg ikke forestille mig noget federe end at se disse sets også. Især efter jeg har læst Hobitten+Ringenes Herre 1!
 3. At få en kamin og en skidedyr og lækker lænestol i mit fremtidige hus, så jeg kan få et læsehjørne! Den giver næsten sig selv ikke? Jeg har så svært ved at sidde det samme sted længere tid af gangen, for jeg kan ikke finde en behagelig stilling.. Det her ville jo være løsningen!
 4. At få mit eget bibliotek! Mark vil have sin hjemmebiograf - jeg vil have mit bibliotek! Reoler over det hele med fantastiske bøger!!
 5. Færdiggøre min bog. Jeg skriver faktisk selv, selvom jeg forsøger at holde det hemmeligt for mange. Det er mest til skrivebordsskuffen, men jeg vil så gerne gøre mit projekt færdigt!
 6. Læse alle bøger i bogen "1001 bøger". Jeg elsker udfordringer, og den her tager jeg med glæde op!
 7. Læse Game Of Thrones. Den har stået på hylden enormt længe, og jeg kaster mig snart over den!
 8. Deltage på Bogforum. At mødes med en masse andre bogelskere og møde forfattere, skal helt klart være på listen!
 9. Deltage til Leakycon. En stor samenslutning af Potterheads som mødes og diskuterer Harry Potter og live-recordings af bla. Mugglecast? YES SIR!
 10. Komme i Wizarding World of Harry Potter! Er der en forlystelsespark i verden, som jeg bare SKAL opleve, må det være den her. Jep. Nok en af de største drømme PT!

2 kommentarer:

 1. Hæhæhæ. Nummer seks. Jeg tænker det hele tiden, men suk! Der er så mange, jeg bare ikke rigtig gider... Men jeg vil alligevel godt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja præcis! Det står på den liste, for det er ting, man må drømme om ;)

   Slet