.

.

tirsdag den 10. december 2013

"Eksamen, her kommer JEG!" af Malene Rossau

Titel: Eksamen, her kommer JEG!
Forfatter: Malene Rossau
Serie: -
Forlag: Malene Rossau
Sider: 200
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5


Dette er et anmeldereksemplar fra saxo.com


Eksamen, her kommer JEG! er en bog til folk, som ikke er trygge ved eksamenssituationer eller andre oplevelser, hvor man skal præstere. I sin bog kommer Rossau med forslag til, hvad man kan gøre for at overkomme sin eksamensangst, og hun foreslår en masse øvelser, som man kan benytte sig af for at blive dus med eksamen.

Jeg selv er et af de mennesker, som er enormt ræd for eksamen, og jeg lider af præstationsangst. Jeg har været på utallige kurser for at styre min angst for prøverne, og derfor kender jeg mange af de metoder, som Rossau arbejder med. Ikke desto mindre har alle disse kurser kostet mange penge, og derfor vil jeg varmt foreslå andre denne bog i stedet.

Bogen er skrevet i et let og tilgængeligt sprog, og man forstår altid, hvad Rossau taler om. Der er en masse eksempler, og der er mulighed for hen af vejen at prøve de forskellige øvelser. Rossau forbereder os på læseferien, læseplan, ugen optil med øvelse af det materiale, man skal fremlægge - og endda selve dagen og forberedelsen i lokalet lige inden det går løs!
Rossau arbejder med læringsstile (pædagogstudinen jubler!) og en masse metoder, for at læseren kan finde lige de midler, som passer på én. Alle, som har svært ved eksamen vil kunne få noget ud af denne bog, og den er et rigtig godt værktøj og hjælpemiddel, hvis man ikke ved, hvad man skal gøre af sig selv i en eksamenssituation. 

Rossaus bog kan varmt anbefales, hvis man har svært ved eksamen, men den kan også anbefales, hvis man har brug for at se på eksamen med nye øjne og alternative muligheder til sin forberedelse. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar