.

.

onsdag den 3. juli 2013

"Den Rubinrøde Krønike" af John Stephens

Titel: Den Rubinrøde Krønike
Forfatter: John Stephens
Serie: Bøgerne fra begyndelsen
Forlag: Alvilda
Sider: 556
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

Dette er anden bog i serien om søskendeflokken Kate, Michael og Emma og deres kamp for at finde de 3 bøger fra begyndelsen.

Det Smaragdgrønne Atlas er fundet, og nu er tiden kommet til at finde Krøniken, som også kaldes Livets Bog. Kate splittes fra Michael og Emma, og de får hver deres eventyr at drage ud på. For kan Kate nogensinde komme tilbage fra 1800tallet og finde sine søskende igen, og kan Michael klare at være vogter af Krøniken og derved tage alle menneskers lidelse og glæder på sig?

Jeg havde enormt store forventninger til denne bog, fordi jeg elskede 1eren så meget! Alle forventninger er indfriet, og med den onde cliffhanger er jeg SÅ klar til den sidste bog i trilogien. Den måde, John Stephens har valgt at dele bøgerne op på, er rigtig god. I første bog var der fokus på Kate - den ansvarsfulde og voksne storesøster - og i denne bog får Michaels karakter lov til at udfolde sig. 

Michael er den mellemste i søskendeflokken, og han er den eneste dreng. Han ser enormt meget op til den far, som han knapt kan huske, og han har altid set på til Kate som gruppens leder. Da Kate bliver sendt til fortiden, er det ham, som skal være den ældste og have ansvar for lillesøsteren, Emma. 
Det fantastiske ved Michael er, at han har et stort h

Ingen kommentarer:

Send en kommentar