.

.

søndag den 12. maj 2013

"Blottet for dig" af Sylvia Day

Titel: Blottet for dig
Forfatter: Sylvia Day
Serie: Crossfire
Forlag: Politikens Forlag
Sider: 413
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 4/5


Dette er den første bog i serien om Eva og Gideon i trilogien Crossfire.

Eva er flyttet sammen med sin bedste ven og er nu klar til at starte forfra en gang for alle. Da hun møder første dag på sit nye arbejder, støder hun ind inden smukke og charmerende Gideon Cross, som er mangemillionær. Hurtigt forelsker de sig, og deres romance udvikler sig med lynets hast.

Jeg er en af dem, der startede med Fifty Shades, og det skal ikke have lov at påvirke, hvordan jeg ser denne bog. Dog ligner historier meget hinanden, hvilket jeg gennem læsningen havde svært ved at se bort fra.

Når det så er sagt, er dette en rigtig god bog. Der er slet ikke så meget sex, som jeg havde forventet af disse "lummerromaner", og den formåede faktisk at finde en handling, som jeg var engageret i.
Den er ikke skrevet på et smukt sprog på den måde, og en klassiker bliver den heller ikke. Dog var jeg underholdt, og jeg havde svært ved at lægge den fra mig, når jeg endelig havde tid til at læse (dumme lektier!!)

Eva er bogens hovedperson, og hun er for en gangs skyld ikke en af de der hjælpeløse kvinder, som twilight har gjort populære. Hun har spøgelser i sin fortid, som hun gennem bogen bliver nødsaget til at konfrontere, og jeg fandt det meget modigt, at sådan en bog faktisk tog sådan et tema op, og jeg håber, at det kommer med de de næste bøger og spiller en større rolle. Det er dejligt med en kvindelig hovedkarakter, der for en gangs skyld er en, jeg har lyst til at identicere mig med, og som godt kan sige nej til den mand, hun er så forelsket i.
Gideon er på mange punkter alles drømmemand, og også han har en fortid, der hjemsøger ham. Jeg fandt det interessant, når den perfekte facade krakelerede, og det er bestemt udviklingen af ham og Eva, jeg fandt interessant. Jeg glæder mig til de næste bøger og til at se, hvor de ender henne...

Blottet for dig er en erotisk roman, og selvfølgelig er der sexscener. Disse er dog meget uskyldige og er hurtigt læst. De bliver dog meget hurtigt trivielle, så er man bange for voldelig porno, skal det ikke være det, der afskrækker en fra at læse denne bog.
Jeg fandt bogen god, underholdende og med gode karakterer. Jeg glæder mig bestemt til resten af serien og til at se, hvad der sker med vores hovedpersoner. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar