.

.

fredag den 19. april 2013

'Silently Inside' af Richard M. Cochran

Titel: Silently Inside
Forfatter: Richard M. Cochran
Serie: -
Forlag: CreateSpace Independent Publishing Platform
Sider: 145
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 3/5


Bogens hovedperson er en mand, der om nogen ved, hvordan det er at miste sine kære. Han har mistet sin mor, sin tante og sin bedstemor. Det hele eskalerer nu,mad hans kæreste også bliver dødeligt syg.

Dette er en bog, der er rigtig svær at skrive noget om. Der er ikke en handling som sådan, for fortælleren fortæller mest om sine følelser og de ting, han forbinder med døden. Derfor kan jeg kun skrive, hvordan bogen påvirkede mig, og hvilke emner, den tager op.

Døden er uundgåelig, og det ved vi alle. Men vores fortæller i denne bog har haft den så tæt på så mange gange, at han nærmest har forsonet sig med den på andre måder end os selv. Han er bange for den, men samtidig er den hans evige følgesvend, som har fulgt ham evigt og altid.
Han har mistet sin mor, der til sidst var bitter og vred, hans tante, som elskede ham så højt, og hans bedstemor, der var den sidste, han havde tilbage.
Da ham langsomt åbner op og fortæller om sine oplevelser, forstår man pludselig hans ønske om at hære alene og ikke have kontakt til andre mennesker. Han er blevet vant til, at hvis han knytter bånd, så dør folk omkring ham...

Hans fortælling med kæresten er enormt rørende, og man føler alle de ting, som han selv gør, når han ser hende blive svagere og svagere. Ikke desto mindre ændres hans syn på liget, døden og kærligheden gennem denne kvinde, og det eren fantastisk udvikling at læse.

Bogen er meget kort og lille, og det er en meget fin fortælling. Dog gjorde den ikke det store for mig, og jeg fandt den en lille smule ligegyldig. Den var slet ikke det, Jeg havde regnet med, og fordi den netop er en stor tankestrøm, havde jeg svært ved at finde rundt i tingene. Men bogen er kun på 145 sider, så mangler man noget at læse ganske hurtigt, vil jeg bestemt foreslå den. Men at genlæse den, kommer jeg aldrig til. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar