.

.

fredag den 12. april 2013

'Die for her' af Amy Plum


Titel: Die for her
Forfatter: Amy Plum
Serie: Revenants
Forlag: Harper Teen
Sider: 60
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 5/5

Dette er de 2 første bøger det fra karakteren Jules' synsvinkel. Normalt er det den kvindelige hovedperson, Kate, der fortæller bøgerne.


OBS! Anmeldelsen indeholder spoilers fra de 2 første bøger i serien!!

Jules er en Revenant. Han er stået op fra de døde og skal nu redde folk ved at dø igen og igen. Han springer ind foran tog, kugler og bomber for at redde liv. Det er hans lod i livet. Vincent er også en revenant. Sammen bor de med de andre revenants, og her udlever de deres skæbne diskret og i al hemmelighed. Eb dag møder Vincent Kate, og han bliver forelsket. Aldrig har han været så lykkelig. Men Jules ser også Kates skønhed, og han holder sine sande følelser inde, for hvem ofrer sig ikke for sin bedste vens glæde?

Jules er en karakter, som bøgerne aldrig har givet os megen info omkring. Han har altid været lidt mystisk, og flere gange har jeg higet efter at få mere information omkring ham! Da jeg hørte denne bog/novelle skulle komme, blev jeg lykkelig! Det har altid været en tanke hos mig, at Jules følte mere for Kate, end han sagde, og det offentliggøres så i denne novelle!
Jules er en sørgelig skæbne, der knalder alt og alle, og da han endelig får følelser for en pige og kan se en fremtid med hende, kan han ikke få hende. Vincent er fuldstændig væk i Kate, og han vil ikke såre Vincent.
I al hemmelighed går han mere og mere i hundene, og han kan alligevel ikke lade hende være.

Novellen er en moderne udgave af Romeo og Julie, men uden den lykkelige slutning! Den får hurtigt opsummeret de 2 første bøger, og den slutter der, hvor bog 2 ender. Den er god at læse op til den sidste bog, der udkommer her til maj! Den skal bestemt læses, inden man kaster sig over den sidste bog!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar