.

.

mandag den 14. januar 2013

Anmeldelse af "Until I Die"

Titel: Until I Die
Forfatter: Amy Plum

Serie: Revenants
Forlag: Little Brown

Sider: 357
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 5/5


Dette er den anden bog i serien om Kate og hendes kæreste Vincent, som er en Revenant (en form for zombie, der er stået op fra de døde for at guide og lede mennesker.)

Vincent har bestemt sig for at stoppe med at ofre sig for andre menneskers skyld. Kate kan ikke holde tanken om hans død ud længere, og han vælger hende frem for sit kald. Ikke desto mindre får dette fatale konsekvenser. Vincent mister styrke dag for dag, og det gør det ikke bedre, at gruppens leder er sikker på, at han er den "Champion", der skal kæmpe fjendearten, Numa. 

Bogens dilemma er enormt interessant. Skal Vincent lade uskyldige mennesker dø, så han og Kate kan være sammen for evigt, eller skal han gøre det, som han er sendt tilbage til livet for at gøre? 
Forholdet mellem Vincent og Kate udforskes en del mere i denne bog, og det er fantastisk, at det hele ikke bare er en sukkersød kærlighedsfortæling. Vincent får sværere og sværere ved at sige nej til at ofre sig selv, og Kate beder ham igen og igen om at lade være.
Da skurkene i denne bog præsenteres, bliver det ikke lettere for Kate og Vincent. For hvad nu, hvis planen i virkeligheden er, at gøre Vincent så svag, at han ikke kan være en del af den afgørende kamp?

Kate udvikler sig meet i løbet af bogen, og man er ikke længere i tvivl om, at hun er en karakter med ben i næsen og en holdning til alt. Hun vil kæmpe ved gruppens side, hun øver kampteknikker og kan sagtens råbe og skrige af Vincent. Samtidig er hun dog "bare" en kvinde, og derfor spiller følelserne også ind, når hun beder Vincent om at lade være med at ofre sig. 

2 nye dukker også op til vores flok af Revenants; Arthur og Violette. De skal hjælpe dem med at kæmpe mod Numaerne, som er i gang med at danne en ny, stor hær. Men hvem deres leder er, aner ingen, og vores karaktere kan kun vente på, at krigen går i gang...

Bogen er lige så fantastisks om den første, og den lider bestemt ikke af at være den, der ligger lige i midten! Der er action, romantik, humor, spænding og mystisk hele vejen igennem, og slutningen er hjertensskærende. Man kan kun glæde sig til den sidste bog i serien!

Du skal læse denne bog, hvis:
- Du kunne lide den første bog i serien
- Du elsker paranormale kærlighedshistorier
- Du ikke er til pladderomantik, men alligevel må der da godt være et kys eller 2...
- Du er til bogen, der bare har det hele!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar