.

.

mandag den 21. januar 2013

Anmeldelse af "Hår(d)" af Dennis Jürgensen


Titel: Hår(d)
Forfatter: Dennis Jürgensen
Serie: -
Forlag: Tellerup
Sider: 192
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

Hår(d) handler om en mand ved navn Birger. Birger er midt i tyverne og nyder sin tiltrædelse. Han har bare et lille problem: Han er ved at blive tyndhåret, og det har konsekvenser for sexlivet og hans indflydelse på damerne!
Heldigvis er hans underbo, Sally, en værre Kirsten Giftekniv, og hun sørger for at få Birger på date med alle de veninder, hun kan komme i tanke om!

Forestil dig en kærligheds-komedie-film: Det er hår(d), bare som bog! Historien er fantastisk, og man kan slet ikke lade være med at grine med og af Birger hele vejen igennem. Birger er fyldt med humor, han er sarkastisk men samtidig enormt kærlig og varm. Man holder af ham fra begyndelsen, og selvom man griner af hans forfærdelige dates, føler man virkelig med ham, når det gang på gang går galt: Han fanges på en terrasse iført piratkostume under en sexleg, og han fanges på bagsædet af en taxa af en mand, som selv er i dyb konflikt over sit hårproblem!

Birger er så heldig at have en mor, som vi alle drømmer om. Nej, det er dybt sarkastisk! Hun er rædselsfuld! En kvinde, som er sikker på, at hun har forfædre på et fransk gods, og derfor har hun nu ændret sit efternavn fra Madsen til noget meget længere, som ikke kan udtales af os dødelige!
Birger skal giftes med den helt rigtige, og hendes utallige opkald og roderi i Birgers liv, gør det bestemt ikke lettere for for kære hovedkarakter at være til i denne verden. Moren er en tegnefilms-lignende karakter, fordi hun er så ekstrem, men det gør intet! Hun er ufattelig morsom og tilføjer bare det mere til historien.

Bogen er morsom, hyggelig og nem at læse. Slutningen er som man forventede og så alligevel ikke: den præsenteres med et twist, som kun gør historien bedre!
Mangler du en hurtig bog, så kan jeg kun anbefale Hår(d)! Den har lidt af det hele, og man føler sig underholdt fra side 1!

Du skal læse denne bog, hvis:
- Du mangler en bog, der er læst på en dag
- Du elsker humor
- Du elsker 'tøsefilm'
- Du elsker en sød kærlighedshistorie
- Du har brug for et godt grin og enorm god underholdning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar