.

.

mandag den 5. november 2012

Anmeldelse af "Soulfinders, Sky" af Joss Stirling


Titel: Soulfinders, Sky
Forfatter: Joss Stirling

Serie: Benedicts
Forlag: Høst og Søn

Sider: 330
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

Bogen er den første i serien om Sky Bright og hendes soulfinder, Zed.
Ja, vi har alle læst dem i en eller anden form; de paranormale forelskelser. Alle boghandlere sælger dem i stor stil, og der går nogle gange langt imellem de gode. Heldigvis har jeg fundet en af de fantastiske liiiige her!
Sky flytter fra England med sine adoptivforældre, og her møder hun skolens bad guy, Zed. Hurtigt finder han dog ud af, at han er håbløst forelsket i hende; De er nemlig souldfinders - de skal være sammen, og det er skæbnebestemt!
Langsomt introduceres Zeds univers, og hans karakter udvikles til at være trofast, kærlig og hengivende over for Sky. Personligt synes jeg, at ændringen sker lidt for drastisk, men fordi bogen er skrevet så godt og fængende, gør det ikke noget, og det ødelægger ikke historien på nogen måde.
Sky kunne meget nemt være den slags kvindelig karakter, som er hjælpeløs og lader sig styre af sin overnaturlige kæreste. Heldigvis er det ikke tilfældet her! Sky er enormt musikalsk, og hendes evner betyder enormt meget for hende og den karakter, hun er. Bogen laver især mange henvisninger til diverse filmscores, som Sky konstant spiller inde i sit hoved, når hun møder nye mennesker. Alle mennesker i hendes verden kan forbindes med en melodi, og man holder utroligt meget af hendes person blot fra de første sider.

Universet og det at være en Savant (hvad Zed og hans familie er) forklares langsomt og gradvist, så man ikke får det hele på en gang. Det gør det mere spændende, at der hele tiden kommer noget på, og det holder læseren fanget!

Jeg er en stor fan af disse paranormale kærlighedshistorier, og denne serie kan jeg slet ikke vente med at fortsætte. Der er masser af spændning, action, romantik og sjov gemt i disse bøger!

Du skal læse denne bog, hvis du:
- Elsker paranomale kærlighedsfortællinger
- Er med på en god omgang romantik
- Har brug for en bog i denne genre, hvor den kvindelige hovedkarakter IKKE ligner Bella fra Twilight ;)

God fornøjelse!           

Ingen kommentarer:

Send en kommentar