.

.

mandag den 12. november 2012

Anmeldelse af "Die for me" af Amy Plum

Titel: Die for me
Forfatter: Amy Plum

Serie: Revenants
Forlag: Little Brown

Sider: 352
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 5/5


Bogen er den første i serien om Kate, der flytter hjem til sine bedsteforældre sammen med sin storesøster efter forældrenes død i en trafikulykke.
Kate bor i Paris, og hun færdes rundt alene, mens hun bearbejder sorgen over forældrenes død. Hun møder kort tid efter flytningen den charmerende Vincent, men han skjuler et eller andet.
Kate opdager hurtigt, at der er noget galt med Vincent, og han er altid væk 3 dage om måneden. Hvad laver Vincent?
Kate involveres i Vincents familieliv og -hemmelighed. Hans familie består af Revenants: en form for zombier, der er kommet tilbage og skal guide og lede mennesker. Han skal om og om igen ofre sig for andre mennesker, så de ikke skal lide den uretfærdige død, som han gjorde. 

Kate er en karakter, som jeg frygtede ville være ligesom Bella i Twilight - dette er heldigvis ikke tifældet! Hun er stærk, har mod, og hun har sine egne holdninger og er skeptisk over for den levevej, som Vincent har. Hun er ikke afhængig af ham på samme måde, og hun kan sagtens gøre ting uden, at han giver hende lov!
Det er dejligt, at der i disse paranormale kærlighedsfortællinger kan være kvinder, der har deres egen mening til livet, og som udvikler sig i en positiv retning og ikke er hjælpeløse!

Vincent er lidt for sukkersød i starten af bogen. Han er for romantisk, og han er alt for pusse-nusse. Det går dog hurtigt over, da man kender til hans hemmelighed, og det univers, som han bringer med sig, er enormt spændende og originalt.
Det er fedt med idéen om zombier i stedet for vampyrer!

Bogen byder på aktion, romantik, gys og spænding! Den koster ikke meget på Kindle Store, og den sidste bog i serien kommer næste år - jeg kan slet ikke vente!

Du skal læse denne bog, hvis:
- Du elsker en bog, der kan lidt af hvert
- Du elsker paranormale, romantiske fortællinger
- Du var træt af Twilight og vil have en kvinde, der sparker røv
- Du har brug for en bog, du slet ikke kan slippe!           

Ingen kommentarer:

Send en kommentar