.

.

mandag den 1. oktober 2012

Anmeldelse af "Harry Potter & De vises sten" af J.K. Rowling

Titel: Harry Potter og De vises sten
Forfatter: J.K. Rowling
Serie: Harry Potter
Forlag: Gyldendal
Sider: 303
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5


Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er en enorm Harry Potter fan! Jeg elsker Harry Potter, og jeg har læst bøgerne over 50 gange - de er ganske enkelt mine yndlingsbøger!
Den første bog i serien handler om Harry, Ron og Hermiones første skoleår på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. 
Her møder de en masse forskellige udfordringer og ender i en kamp for at vinde de vises sten fra de onde magter. 
Allerede i denne bog viser Rowling, at hun er en mesterlig forfatter. På trods af, at vi introduceres til mange karakterer, husker man dem alle, og man får et forhold til dem. Det er en gave, som ikke mange har, og derfor bliver det om muligt endnu bedre at se personernes udvikling igennem serien.
Rowling er en kvinde, der elsker at lægge spor ud til seriens videre udvikling, og genlæser man bøgerne, er der rig mulighed for at finde disse.
Det er ikke tit, at man finder noget nyt i bøger, hver gang man læser dem, men det er tilfældet med Harry Potter-serien. Bøgerne er gennemførte, og universet er fantastisk, originalt og lige til at leve sig ind i for alle og enhver.
Den første bog er primært rettet mod børn, og den er solgt som en børnebog verden over. Dog er der tons af ting og temaer at hente for os voksne - og derfor er der rig mulighed for at læse denne op, når man er barnepige eller sidder og mangler noget god godnatlæsning!
Harry Potter og de vises sten er den første bog i en fantastisk serie, som man ikke må snyde sig selv for!

Du skal læse denne bog, hvis:
- Du elsker fantasy
- Du mangler noget originalt og nyt
- Du elsker at leve dig ind i andre verdener
- Du elsker de bøger, som du ikke kan lægge fra dig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar